Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy-Support.pl Republika Alpha

kam100ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.jpg

Witam !

Chciałbym wszystkich zaprosić na start Republiki Alpha!!

Nieskończony wszechświat czeka na Ciebie, abyś podbił jego granice. Tylko ty możesz to uczynić przed wrogą cywilizacją Gultry, ale musisz pamiętać, że po drugiej stronie czyhają przeklęci Voltranie, którzy przemierzają kosmos w poszukiwaniu pożywienia. Czy odważysz się wstąpić w szeregi armii jednej z cywilizacji? Stań po jednej stronie i dowiedz się tajników mocy skrywanej przez kapłanów ciemności.!

Gra bardzo rozbudowana , posiada wiele funkcji . Ale co tu się rozpisywać zapraszam :

http://galaxy-support.pl/

xxx

Zapraszam !

Podział na rasy i wiele innych ...

Opublikowano

No no, nie wiem czy Ty edytowałeś, czy gotowiec, ale raczej Twoja praca, bo jeszcze takiego silnika nie widziałem, choć inne języki w niektórych stronach sieją wątpliwości.

No więc jak to jest, Ty coś robiłeś czy gotowiec? ;)

Opublikowano

Inne języki są z xnovy 5.5 ;) Nie usuwałem ich bo po co ;) Edytowałem sam :P Wczoraj do projektu dołączył się jeszcze TheSxW ;) i pracujemy nad piątym surowcem itp...

Gra w fazie rozwoju cały czas :P

Opublikowano

Ja również zapraszam, grałem na każdej edycji tego serwera. Teraz gram i pomagam rozwijać grę w fazie beta. Ty również dołącz do nas już teraz i dodawaj propozycję zmian jakie mają nastąpić na republice Alpha ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bardzo fajnie rozbudowany serwer ciągle ulepszany mam nadzieje że będzie coś fajnego z tego i 30 maja będzie trochę graczy :D

bo najważniejszy jest dobry start

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zostały rozpoczęte prace nad różnymi skinami dla ras!

Oto mały zalążek:

topnav.png

Będzie to skin do rasy Gultra narazie Votra zostaje przy obecnym skinie... Sorry :D

Opublikowano

JUTRO O 20 START REPUBLIKI ALPHA

Już dziś trwa wprowadzanie nowych dodatków , które czekały pewien czas na wdrożenie !

Między innymi:

-Rasy dodają bonusy

-20 NOWYCH STATKÓW!!!

-Nowe budynki

-Nowa obrona

-Redesign strony

-Sklep

-Bonus za zalogowanie

-Teleport

-Możliwość kupno Neutriny poprzez Paypala

I wiele , wiele innych !

ZAPRASZAM

Opublikowano

I wystartował!!!

REKORD ONLINE 21!!!

Zarejestruj się teraz a otrzymasz premię w postaci zwiększonego wydobycia o 10% oraz 50k Neutriny!!!

Opublikowano

Jak nie działał jak działał cały czas :D? Byłem dosłownie od 9 rano do teraz na grze bo robiłem modyfikacje do gry.P.S W statystykach zobaczcie jaki bajer :P

Opublikowano

Fatal error: Call to undefined function getShortName() in /home/kamez/galaxy-support.pl/includes/pages/ShowOverviewPage.php on line 236

Nie moge wejść, bo wywala to. Co teras?

######

Nieaktualne.

Cześć :)

Opublikowano

Fatal error: Call to undefined function getShortName() in /home/kamez/galaxy-support.pl/includes/pages/ShowOverviewPage.php on line 236

Nie moge wejść, bo wywala to. Co teras?

######

Nieaktualne.

A "teras" czas na naukę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przykro mi, ale naukę już skończyłem dawno. Admini coś zjebali, bo nie ma statków, ale jak rozumiem to wprowadzają te szybkie działa?

To jednak troszkę za wcześnie skończyłeś :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...