Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 64 lvl

Tape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko dostalem sure wp 64 lvl z emailem na serwerze Eteor problem w tym ze nic na niej niema zadnego eq bez konia skile ostrzeM3 zbrojka i strach M2 reszta w wirek. skile weszly na 17 pkt. oplaca sie robic na nia eq ?? jak szybko udalo by mi sie zarobic na takie eq zebym dawal rade w v1 na koncu ? Moge zrobic z 3 Fishboty i dropic medale na bocie, mam tez szamanke 61 lvl na tym samym swiecie lecz w innym krolestwie skile pomoc blogo m4 po 25,2 % czy moze grac na syriuszu mam tam bodego 47 lvl z pelnym eq 13 k pz pieczec tygrysa na 400h + slub z bufem tylko skile m1 (na woju aura M1 berek M2 na bufie pomoc 13 pkt blogo M2 26%)

Kazda odpowiedz nagradzam Like'm a takie ktore najbardziej mi pomoga otrzymaja jeszcze 5 do profilu.

Pozdro

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko dostalem sure wp 64 lvl z emailem na serwerze Eteor problem w tym ze nic na niej niema zadnego eq bez konia skile ostrzeM3 zbrojka i strach M2 reszta w wirek. skile weszly na 17 pkt. oplaca sie robic na nia eq ?? jak szybko udalo by mi sie zarobic na takie eq zebym dawal rade w v1 na koncu ? Moge zrobic z 3 Fishboty i dropic medale na bocie, mam tez szamanke 61 lvl na tym samym swiecie lecz w innym krolestwie skile pomoc blogo m4 po 25,2 % czy moze grac na syriuszu mam tam bodego 47 lvl z pelnym eq 13 k pz pieczec tygrysa na 400h + slub z bufem tylko skile m1 (na woju aura M1 berek M2 na bufie pomoc 13 pkt blogo M2 26%)

Kazda odpowiedz nagradzam Like'm a takie ktore najbardziej mi pomoga otrzymaja jeszcze 5 do profilu.

Pozdro

Czesc, nie oplaca sie juz na tym WP'ku nic robic poniewaz zanim zrobic boja/militara zejdzie Ci ok. 4 tygodni (na boja mniej) + skille do tego wyrobic. Bez eq gówno zrobisz.Zrob te 3 konta FB i drop sobie bota na medale na tym syriuszu, po co zaczynac na takiej gównianej postaci. Buffa + WP'ka na Etorze wystaw na allegro, spokojnie dostaniesz 50zł za obie postaci. Na tym woju exp w v1 i czytaj aure + berka, podexp buffka w v1 do 40-45 lvla i chodz nim na dt, rób mu skille do m5/m7 tak samo jak na bodym.

76561198006476025.png

Opublikowano

Tak jak napisal @up. Sprzedaj sure buffa. Oszczedzisz prez to czas bo po co sie bawic w eq dla wp jak masz pelne na woju + pieczec wiec jest moc;)

Opublikowano

Ja osobiscie wolał bym gre Bodym, nie wiem jak uwazasz lecz wybral bym bodego, z powodów:

- Co bedziesz wymienial eq z Syriusza na Etora ( ktos cie okradnie )

- Wp jest bez konia i slabe skille (wiem, wiem na bodziaku tez slabe skille)

- Masz juz pozadane eq na syriuszu wiec po co kompinowac z zamianami..

- Sprzedasz WP + Buffa i masz juz gotówke wiec zyskasz 50zł+.

- Załoz 3 konta do FB (inne emaile etc. - chyba wiesz o co chodzi)

- Zrób dropa do lochu małp i juz masz medale i masz kasiore na ku aura, berek i inne do buffa.

- Expij na BO jezeli nie masz skonczonych zebów (oddac te zeby pieprzone i mozesz isc do V1, ew. kupowac zeby)

- Podexp buffa minimum do 40 i czytaj na nim KU.

- Chodz do DT buffem + wojem i ulepszaj sobie boga +6/7/8/9

- Wykonuj sponsorpaya (bez zadnych aoli, chyba ze chcesz) i codziennie bd. mial 19 SM na egzorka

To bylo by na tyle, jezeli cos jeszcze przyjdzie mi na mysl to napisze.

76561198006476025.png

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi, a moze by tak grac na syriuszu wp'kiem ?? body troche nudna i droga postac pozatym bodym juz gralem (59 lvl skile M8 i ban ) a sura nigdy nie gralem na PL'u. mam na tym samym koncie wp'ka 20 lvl ( kwestia wbicia 45 1 dzien ) eq bym mial z woja mam tez ok 15 ku ostrza i zbrojki wystarczylo by kupic jakas yy+9 z kd +3 bo wyzywke mam , na tym koncie mam jeszcze ok 300 SM :D

exp w V1 na ostatniej czy przedostatniej komnacie nie sprawia mi problemu wiec z expem jest dobrze wystarcza checi

tak jak pisalem wbicie tym 20 lvl''owym WP'kiem do 45 to kwestia 1-2 dni

@DOWN

Pisalem ze expic bede od 35 w V1 tak samo bufa mam, napisalem w 1 poscie

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Dokup sobie 2x exp (nie wiem jaki koszt) chyba ze masz 2x exp i 3reka za kupienie itemu z is, wbij wp'kowi 35, czytaj ostrze, zbrojke, oddawaj zeby i exp na BO, kup yy+9 z kd +3/4. Wyexp koniecznie tego buffa bo znam ból z buffem slabym. SM'ek nie wydawaj jedynie 2x exp ewentualnie na 2x drop.

@ up

Moj bład, juz poprawione.

76561198006476025.png

Opublikowano

Nie opłaca się robić na tej surze eq, za długo Ci to zajmie, chyba że zainwestujesz w yangi.

Lepiej grać bodym.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedzi.

Temat mozna zamknac.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...