Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sterownika

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewnien problem .. poniewaz zgubiłem płytke ze sterownikami .. otoz potrzebuje sterowników do procesora Dual Core tylko niewiem czy to ma jakies znaczenie do jakiej wersji .... problem tkwi w tym ze niewiem jaka wersja a pozatym wszystko mi wolniej działa np programy, gry zacinają się a napewno lepiej chodziło jak były te sterowniki

procek dokładnie to AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 4200+

Opublikowano

Witam mam pewnien problem .. poniewaz zgubiłem płytke ze sterownikami .. otoz potrzebuje sterowników do procesora Dual Core tylko niewiem czy to ma jakies znaczenie do jakiej wersji .... problem tkwi w tym ze niewiem jaka wersja a pozatym wszystko mi wolniej działa np programy, gry zacinają się a napewno lepiej chodziło jak były te sterowniki

procek dokładnie to AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 4200+

yyyy... Sterowniki do Procesora? Myślałem, że windows je sam instaluje, <lol2> ;]

No ale jeśli Ci to coś pomoże to poszperaj tutaj.

http://www.pcpitstop.com/drivers/download/AMD~Athlon~64~X2~Dual~Core~Processor~4200%252B.html

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Google nie gryzie:

amd.com

konkretniej:

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.1%3b2.12&product=2.1.2.3.5&contentType=Tech+Download+Processor&ostype=&keywords=&items=20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...