Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5] Niesamowity mod! Nowy Minecraft - EvilMinecraft

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EvilMinecraft!

HAtg3.png

Chciałbym wam przedstawić modyfikacje do gry minecraft. pt. EvilMinecraft!

Uwaga! Jeśli nie masz dobrego komputera to nie ma co nawet ściągać tej modyfikacji.

Opis.

EvilMinecraft jest modyfikacja, która dodaje nam do gry nowe potwory, zwierzęta, zachowanie potworów, nowe bloki, nowe itemy prawie wszystko nam zmienia. Jest to bardzo realistyczna modyfikacja ze wzgłedu na pół bloki np. dirtu lub gdy niszczymy klocek on ma animację, która przedstawia znikający po trochu klocek.

Nie będę się tutaj rozpisywał oraz nie napiszę tutaj wszystkich opcji które są w tej modyfikacji po prostu musicie sami ją przejrzeć.

Download:

http://dl.evil-minecraft.net/get.php?v=latest

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/4ac7218fca0a2881d2cb17e761f2d2685e9f5587

Instalacja:

Wyszukujemy folder %appdata% / Roaming / .minecraft / bin

Następnie otwieramy za pomocą WinRar plik minecraft.jar

Usuwamy folder Meta - Inf i wrzucamy całą zawartość moda.

Folder resources otwieramy i folder mod wklejamy do oryginalnego folderu resources

Opublikowano

Pinki mógłbyś zrobić? Masz na minecraftforum.net download więc ściągnij i zrób scana ;p

Mi blędy wyskakują

Opublikowano

Mod świetny ! Niestety mój AthlonX2 i 4GB Ramu to zamało, tak więc jeżeli by ktoś chciał grać na tym modzie to tylko z większymi parametrami kompa niż mój :) Like leci :D

Opublikowano

Dacie jakieś ss ?

@Up nie zauważyłem że napisałeś

@Up koledzy wpakowałęm to wszystko dobrze właczam mc widze znak Mojang potem jakiś bład wyskakuje bym go zapisał ale odrazu sie wyłaczył

userbarcopy.png

41378.gif

10112.gif

Opublikowano

Nice mod, nie wiem co wy macie z kompami ale mi przy 2 gb ramu normalnie działa :/

Opublikowano

Nie zawsze RAM jest potrzebny. Na uwagę zasługuje również dobrany procesor.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Hah ludzie jesteście pro ja mam kompa 2gb ram i daje rade ale trzeba dobrze zoptymalizować system i wiedzieć jak ustawić grafikę itp. ja nawet lagów niemam ;p

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Działa,plus:+

12081193432am53e7e.jpg

Niezrównoważona psychicznie Pomarancza w kolorze

Truskawkowym o smaku Gruszkowym

0_o

DAJ +,nie zapłacisz a ja się uciesze.

MOJE POSTY:

15+

30-

45-

60-

75-

90-

105-

120-

135-

Opublikowano

Mod świetny, lecz do grania na nim polecam pobrać sobie piracki launcher i grać na innym nicku gdyż na premium może dziwnie ręka wyglądać jak w moim przypadku w połowie niebieska :huh: Ja tam nie mam lagów a mam:

- win 7 home premium

- amd radeon 1 gb

- procek intel i3, 2.3GHz

- Ram 4 gb

Czasami lekkie lagi ale rzadko :P.

P.S. Skoro nie ma opcji multiplayer to po kiego grzyba żelazne drzwi? ^_^

^^

Opublikowano

FAJNY MOD JA MAM PROCKA 2X3,2 RAMU 2 GB I KARTĘ GRAFICZNĄ 1 GB I DZIAŁA MI DOBRZE.

Pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO"

Nie pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO" //XD

Opublikowano

2x Up

Takie pytania to do autora tematu. :P

Myślę, że w przyszłości będzie rozwijana ta modyfikacja i dodadzą na multiplayera bukkit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...