Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno MineCraft

KnarTyba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie chcem kupic MineCraft ale nie mam konta w banku (nie jestem pelno letni)

Czy jest mozliwosc kupna Gift Code za pomoca PaySafeCard ??

Opublikowano

Poproś rodziców o drobny przelew, jak masz kasę rodzicom i zrobią przelew... Z PaySafeCard normalnie możesz zrobić przelew na dane konto na hostingu i z konta przelać na GiftCoda...

Liczę na like!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

DotPay nie jest tylko w Żabce i nie jest tylko w Polsce. W Niemczech jest napewno, sprawdź sobie w okolicznych sklepach i popytaj u sprzedawców czy ich terminal obsluguje dotpay. Tutaj nei jest potrzebna żadna maszyna tylko zwykła kasa fiskalna z system do dotpay'a. Jedyne co ci do "przelewu" potrzebne to dane które dostaniesz po kupnie: adres odbiorcy, kod przelewu kwota i takie tam oraz kasa. Nic więcej.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Mówię po raz kolejny - zorientuj się czy w jakimś sklepie mają w terminalu możliwość robienia przelewów przez DotPay. Jeśli tak to z kontagier.pl drukujesz dane do przelewu (albo je sam na kartkę przepisujesz), zanosisz tą karteczkę wraz z pieniążkami pani ekspedientce i za kilka minut masz gift-code'a na swoim emailu podanym podczas wypełniania pól na kontagier.pl

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Albo znajdź inny sposób na zdobycie konta ( patrz sygna) ;) Ja nie wiem czemu się jeszcze nikt nie zgłosił :D

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...