Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pandorkamt2

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo gram już trzeci dzień na pandorze bo znudziły mi się trudne serwy. Dopiero mam 100lvl dagger , eq niestety 61 lvl (jedynie bezduchy i bransa smoka to te lepsze)

I mam pytania:

-Podobno wiele osób pobugowało kiedyś sobie SM i zamawia sobie różne itemki w IS'e , czy mógłby ktoś mi kupić szmaragda ninji ?xD

-Gdzie dropi sporo sztab na 100ninji ? (w av2 1 sztaba na 2spoty więc lipa..) , a dropa to zrobiłem ale dobiłem 80lvl i tylko 500kk , a expa oddawanie to męczące a kamer moda nie będę używać.

-Czy ktoś ma coś na ninje?:D może byc nawet smoczy kolczyk+0 ;P

To wszystko z góry dzięki .:>

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano
-Podobno wiele osób pobugowało kiedyś sobie SM i zamawia sobie różne itemki w IS'e , czy mógłby ktoś mi kupić szmaragda ninji ?

Naprawili ;)

Opublikowano

czy ty myślisz, ze ktos ci będzie eq, sm dawal? ogarnij się i zacznij samemu dropic kase, najlepiej zrobic sobie dropki do 40 lvla w swiatyni hwang

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Grałam jakiś rok na pandorze i powiem Ci tak.

Nie warto Ci dropić sztabek na 100 lvl, bo one Ci nie będą nigdzie dropić :P

Ja osobiście robiłam dropka około 30 lvl, full eq i leciałam z nim na świątynię. :P

Czasem wystarczył jakiś 2-3 lvl i m2. Też ładnie leciało, oczywiście z full eq.

Polecam dropienie sztabek właśnie w ten sposób.

Co do eq na ninje, mam full wojenne, jednakże czasem tam zaglądam i wolałabym je mieć na swoim koncie. Ale jeśli potrzebujesz pomocy w robieniu eq, pisz PW, podpowiem co i jak. :P

Pozdrawiam :)

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...