Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać na Metin2.PL?

MoFix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zastanawiam się od dłuższego czasu, czy zagrać by na PL bądź Balmorze, z racji tego, że mam słaby komputer i mam masakryczne lagi w v2, a bez expa w v2 nie opłaca się grać, bo tam najlepiej leci... Więc opłaca się grać, są inne miejscówki do expa na np. na 60 lv?

Pozdrawiam, za odpowiedzi sensowne daje lajki ;]

Daj Like'a ^^

Opublikowano

hmm osobiście bym wolał balmore bo na PLu ceny praktycznie nadal te same. Gra na balmorze nie jest znów taka nudna a expić poza v2 możesz w v1/lesie

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

hmm osobiście bym wolał balmore bo na PLu ceny praktycznie nadal te same. Gra na balmorze nie jest znów taka nudna a expić poza v2 możesz w v1/lesie

Dzięki za słowa otuchy ;P Mam trochę słaby PC i ogólnie metek mi na balmorze laguje, ale jakoś damy rady ;)

Pozdrawiam Cię i łap laaajka ;]

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Jasne że Metin2.pl Balmora to gówno jednym slowem ;p

Wywalilem tam eq ponieważ wszystko gówniarskie

i nic z tego nie masz a na pl masz .......Pl ; ) Dodatkowo nie

będziesz miał dużych lagów ponieważ teraz nie ma tak

dużo ośób ale zakład że jak serwery padną to

wszyscy przyjdą na metin2.pl gram w to 4lata

i 8 miesięcy więc jestem doświadczonym graczem

Więc mnie lepiej słuchaj ...

Opublikowano

Zgłaszam Cię, nic nie wniosłeś do tematu... Pytałem, czy się opłaca grać i czy są miejscówki, a ty mi pierdzielisz tutaj jakieś bzdety na temat twego eq na balmorze.. Pozdro...!

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Może i grasz prawie 5 lat, ale w d*pie byłeś i g*wno widziałeś... ^^ Pustaków na mpc nie brakuje, więc się nie wyrywaj :> I zapewniam Cię, że wszystkie prywatne serwery na pewno nie padną ^^ Nawet tym osobom, którym się nie uda i

z jakichś powodów im padnie to zakładają od nowa :) Nie uważam, że nigdy nie padną, bo wiadomo wszystko się kiedyś kończy, ale kilka tysięcy serwerów na całym świecie nie padnie w kilka dni, więc nie pie*dol... :> ''Doświadczony graczu''

@top

Osobiście uważam, że lepiej Ci grać na balmorze. Może to i priv, niektórzy uważają, że szybko może paść, ale

o wiele łatwiej i wiele lepsze towarzystwo no i eq. Byłem na balmorze i fajny expik, więc równie dobrze możesz wbić 30 lvl,

odpalić nowego FB od kamera (działa nawet na kliencie serwera) i na rybkach, małżach sporo zarobisz. :)

@edit

Sory :D Co do expa, jeżeli nie v2 to spokojnie od 60-65 v1 a potem las duchów do ok. 70+ ile tam chcesz i następnie red las ok. [73-75]-80+ Trzeba kombinować... :>

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

jak chcesz grać na dłuższą metę to graj na metin2 global ;]

jak Ci się znudzi przejdź na privy a co do kompa na allegro możesz dokupić sobie ramy do kompa tanie są teraz.

Opublikowano

Może i grasz prawie 5 lat, ale w d*pie byłeś i g*wno widziałeś... ^^ Pustaków na mpc nie brakuje, więc się nie wyrywaj :>

@top

Osobiście uważam, że lepiej Ci grać na balmorze. Może to i priv, niektórzy uważają, że szybko może paść, ale

o wiele łatwiej i wiele lepsze towarzystwo no i eq. Byłem na balmorze i fajny expik, więc równie dobrze możesz wbić 30 lvl,

odpalić nowego FB od kamera (działa nawet na kliencie serwera) i na rybkach, małżach sporo zarobisz. :)

No tak, ale ja nie pytałem o zarobek, tylko o to, czy opłaca się grać i gdzie expić poza V2?!

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Może i grasz prawie 5 lat, ale w d*pie byłeś i g*wno widziałeś... ^^ Pustaków na mpc nie brakuje, więc się nie wyrywaj :> I zapewniam Cię, że wszystkie prywatne serwery na pewno nie padną ^^ Nawet tym osobom, którym się nie uda i

z jakichś powodów im padnie to zakładają od nowa :) Nie uważam, że nigdy nie padną, bo wiadomo wszystko się kiedyś kończy, ale kilka tysięcy serwerów na całym świecie nie padnie w kilka dni, więc nie pie*dol... :> ''Doświadczony graczu''

@top

@edit

Sory :D Co do expa, jeżeli nie v2 to spokojnie od 60-65 v1 a potem las duchów do ok. 70+ ile tam chcesz i następnie red las ok. [73-75]-80+ Trzeba kombinować... :>

THX - MASZ LIKE!

Daj Like'a ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...