Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Bug na expa co i jak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na różnych serverach są różni admini :) Grałem na serverze co w chwile koleś wbił 156 lvl ze 129... Tylko dzięki pomocy admina. Większość serverów takich bugów nie posiada, a na pewno nie takich że można wbić 20 lvl w 10s :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na XenoxMT2 jak się rozwali jednego pieska, to otrzymujesz 20 lvl. (Chyba lub coś koło tego)

Tak samo kiedyś na NexusMT2. 1,2 grupy piesków i 20 :)

Opublikowano

Na pewno jakiś administrator maczał w tym palce... Bo to nie jest bug że gracz ma 100 lvl i nagle ma 120 lvl, bo normalnie gdyby expil pisało na Chat, oczywiście jeżeli jest wgrany taki quest, ale pomijając to, powinno pisać.

A jak GM wpisze /a <nick> <lvl> to pisze tylko 120 lvl up. Także widocznie Administrator nie zna swoich praw.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

@up.

Chodzi o to że wbił 150+20.

A nie że wbił 20lvl xD

@Autor podaj serwer

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Na serwerze jest informacja na 110+ jak ktoś upnie to Pisze : xxx awansował bla,bla.

Na czacie wywaliło taką liste (przynajmniej 20up) ze koles wbił lvl jeden za drugim. Normalnie expił.

Serwer : vendetta2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To najwidoczniej otrzymał od GM'a taką komendę: /set <nick> exp 99999999, dlatego tak wbijał LVL, chyba że jakieś nowe moobki są zbugowane... Warto popatrzeć.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Da się bugować expa. Zakładasz pd i bijesz moobki z lv wyższym od twojego. Tak samo z metkami. Bijesz do woli aż wpada lv. Na XenoX tak robiłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...