Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dać bana.

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wczoraj kolega przesłał mi ss nowej postaci. W rogu(pod mapką) było widoczne IP i port. Jak się dowiedziałem, jest to od bota na którym grał.

Chciałbym napisać do supportu, lecz jeszcze wam opowiem.

Od miesiąca ów kolega zaczął grać znów na PL, grał na FB, i przeróżnych botach. Ciągle w szkole chwalił się zdobyczami z kradzieży, itp.

Więc jaką treść napisać do supportu, żebym jeszcze ja nie dostał bana 0.0 ? ;)

pzdr.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Na kolege to nie ładnie chyba tak. Jeśli nie współdzielił tego konta z tobą i nie logowałeś się na nie , nie ma powiazania z twoim e-mailem to nie masz obaw o nie

wipek.pl

Opublikowano

Czemu ty masz za to dostać bana. Wystarczy go podwalić do supportu

Opublikowano

Na kolege to nie ładnie chyba tak. Jeśli nie współdzielił tego konta z tobą i nie logowałeś się na nie , nie ma powiazania z twoim e-mailem to nie masz obaw o nie

Może z niego ''kolega'', ale to szpanowanie w sql okradzionym eq i postaciami mnie już denerwuje. Sam byłem u niego i pokazywał jak kradł.

Czemu ty masz za to dostać bana. Wystarczy go podwalić do supportu

Żyjemy w Polsce, a jak wiadomo jest to SUPER kraj :) a do tego dorzuć Metin2.PL.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

To nie ładnie z twojej strony że chcesz na niego donosić no chyba że jakoś cie wkurzył czymś i to mocno , a jeśli nie to i tak za to że go zgłosiłeś żadnych sm czy czegokolwiek innego nie dostaniesz.

@edit

Skoro kradnie to jego sprawa , przecież może kto inny to zgłosić , no chyba że ciebie okradł to wtedy tak.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeśli twój komputer nie miał żadnej styczności z tym kontem (chodzi mi o to czy nie logowałeś się na nim i czy kolega nie dawał ci itemów) to podaj ssy w supporcie i tyle, możesz coś tam napisać. Kiedy, jak, gdzie. Wymyśl coś :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wiesz co tępię takich pseudo kolegów, którzy w oczy koledzy a za plecami skur****e, także zastanów się nad twoją deycjzą... Wstaw się na jego miejsce...

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Budowniczy
Opublikowano

wiesz moim zdaniem to jego sprawa czy ma haxy tebic takie dziecine zachowwania jak twoje i wyjeb sie na jego eq

Opublikowano

Nie grałem nigdy w tą grę, ale wydaje mi się, że treść powinna wyglądać tak, mniej więcej.

Witam, zgodnie z treścią zgłoszenia chcę zgłosić osobę używającą wspomagaczy w grze Metin2.

Mówiąc wspomagacze, cheaty mam na myśli; aim, wh - co tam chcesz.

Oto jeden z dowodów, że ta osoba ma włączonego bota, który gra za nią w grę:

screenshoot.

Proszę o szybkie sprawdzenie ów delikwenta, pozdrawiam.

~Nick z gry.

To nie ładnie z twojej strony że chcesz na niego donosić no chyba że jakoś cie wkurzył czymś i to mocno , a jeśli nie to i tak za to że go zgłosiłeś żadnych sm czy czegokolwiek innego nie dostaniesz.

@edit

Skoro kradnie to jego sprawa , przecież może kto inny to zgłosić , no chyba że ciebie okradł to wtedy tak.

Jego sprawa, co zrobi - jego wola.

Wiesz co tępię takich pseudo kolegów, którzy w oczy koledzy a za plecami skur****e, także zastanów się nad twoją deycjzą... Wstaw się na jego miejsce...

Tępie flamewar.

wiesz moim zdaniem to jego sprawa czy ma haxy tebic takie dziecine zachowwania jak twoje i wyjeb sie na jego eq

Czytaj ten cytat wyżej pod tym cytatem wyżej.

~lorem ipsum.

jebać steam.

Opublikowano

Może z niego ''kolega'', ale to szpanowanie w sql okradzionym eq i postaciami mnie już denerwuje. Sam byłem u niego i pokazywał jak kradł.

Sama ta wypowiedź jest już dla mnie śmieszna. To co, w szkole nie macie już o czym innym gadać? A co na to dziewczyny? Acha, nie macie dziewczyn?

Ja gram z kilkoma kolegami, gdyby nawet nie wiem co nigdy bym nie strzelił z ucha na nich.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...