Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot jaki wybrać?

LatamKlockiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie zamawialem uri i nie zamawiam już...

Ale chcialbym mieć mocne konto a więc jakie boty polecacie.

I jak działają boty, czy uszę mieć wlączony komputer aby latał?

Za najlepsze odp będą lajki

A i jeszczę chciałbym tylko i wyłącznie boty bezpłatne :)

7733071_f9ca9c10_1337868712.gif
Opublikowano

Jedyny bezpłatny - BoxyBot. Jak działają ? W tutach jest wszystko opisane. Tak, żeby bot latał musisz mieć komputer uruchomiony lub kupić VPS i tam puścić bota.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

jedyny bezpłatny to BoxyBot, do pobrania z tąd:

http://boxybot.net/distrib/BoxyBot.zip

możesz użyć także darmowego na 24h

(triala) Ibota i Kbota.

Musisz mieć włączony komputer, żeby latał

­Keelah se'lai

Opublikowano

Boxy bot to jedyny bezplatny bot wiec innego wyjscia nie masz, ja nim boce juz 3 dzien i jest srednio, (ale lepsze to niz nic :P) mozna nim tylko zbierac boxy i robic wrota w weekendy za darmo (na tygodniu ta opcja [robienia wrot] jest wylaczona).Link do TuT-a o tym bocie: http://www.mpcforum....03-tut-boxybot/

@edit

Sorki ze wspomnialem niektore rzeczy z up ale jak pisalem post to tamtych nie bylo xD szybkie skubance xD

Opublikowano

Boxy bot to jedyny bezplatny bot wiec innego wyjscia nie masz, ja nim boce juz 3 dzien i jest srednio, (ale lepsze to niz nic :P) mozna nim tylko zbierac boxy i robic wrota w weekendy za darmo (na tygodniu ta opcja [robienia wrot] jest wylaczona).Link do TuT-a o tym bocie: http://www.mpcforum....03-tut-boxybot/

@edit

Sorki ze wspomnialem niektore rzeczy z up ale jak pisalem post to tamtych nie bylo xD szybkie skubance xD

Kolejny co mówi ze robi w weekendy wrota, to do ... ... ... robi te wrota czy nie ? już z 10 osób na Pw pisało ze nie 15ze tak ^_^

Opublikowano

Kolejny co mówi ze robi w weekendy wrota, to do ... ... ... robi te wrota czy nie ? już z 10 osób na Pw pisało ze nie 15ze tak ^_^

aktualnie odblokowane są wszystkiego jego opcje. A tak ogl. bez tego to pisze "On Saturday GG free" więc raczej free

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

A wersję polsko-języczną jakie boty mają bo widzę na YT IBOta na polskiej

Jedyny bezpłatny - BoxyBot. Jak działają ? W tutach jest wszystko opisane. Tak, żeby bot latał musisz mieć komputer uruchomiony lub kupić VPS i tam puścić bota.

a co to jest VPS???

A jaki jest zarobek przez bocenie 3-4 godz dziennie miesięcznie

Opublikowano

Dodatkowo jest opcja żeby bot robił wrota zawsze, nie ważne czy jest odblokowane czy nie, to taki magiczny dodatek jak do Ibota. Więc jak chcesz bocić na serio to dużo wrót będziesz musiał robić

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dodatkowo jest opcja żeby bot robił wrota zawsze, nie ważne czy jest odblokowane czy nie, to taki magiczny dodatek jak do Ibota. Więc jak chcesz bocić na serio to dużo wrót będziesz musiał robić

Wiem, że wrota potrafią robić.

Opublikowano

Ludzka wdzięczność jest zajebista :) Byłem pierwszy, ale wszyscy dostali Lajki oprócz mnie. Nie zależy mi wcale na reputacji ale trochę to dziwne.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Napisz co to jest VPS i daj do polsko jezycznego poradnika link na YT to dostaniesz likea :)

google się kłaniają zalinkuję bo nie chce cytować

http://pl.wikipedia.org/wiki/Virtual_Private_Server

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...