Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z wyborem czołgu

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Mam taki problem. Miałem wcześniej do zarobku KW no i tu teraz mam problem, który czołg odpowiada zarobkowi KW, KW-1 czy KW-2?

Proszę o odp będą like:)

Opublikowano

tym i tym czołgiem się dobrze zarabia, jednak po patchu 7.2 zmniejszyli zarabianie 6 tierów, ale i tak tego nie czuć. Zagraj czołgiem, który Ci się najbardziej podoba.

tier 5 zawsze mniej zrobi ale zarobi podobnie jak 6

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Oba są dobre do zarabiania, grając kw-1 nie trafisz już na 9 tier więc można sobie spokojnie pozarabiać, natomiast grając kw-2 bierzesz trolla i zadajesz 300-400 obrażeń wszystkiemu co się rusza :P

@up 1000 sreberek za takie obrażenia to raczej nie dużo, większość pestek do ruskich tanków tyle kosztuje.

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Opublikowano

każde zarabiają podobnie, a rosyjskie nawet lepiej od reszty

signature.png

Opublikowano

Dlatego ruskie czołgi średniawo zarabiają. Wyobraź sobie co będzie jak nie trafisz, czy nie przebijesz się takim pociskiem.

Wystarczy że średnio na 3 strzały trafisz 2 i tak jesteś do przodu, jak 1 raz trafisz to jesteś na 0 (oczywiści mówię o kw).

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Opublikowano

KW-1 mają mniejszy współczynnik zarabiania od np pz4 ale uszkadzają więcej i dlatego wychodzi to na równo

signature.png

Opublikowano

A najlepiej zarabiać będzie jak będziesz miał kilka tierów 5 ( ja mam : T49 , PZIV , KW-1 i kilka czwórek i szóstek : M6 i KW-2 i zawsze jestem na plusie )

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

by nie zakładać nowego tematu to jaki w obecnej chwili czołg jest najlepszy do zarabiania?

Po wszystkich wypowiedziach nadal jakoś szczególnie nie jestem zdecydowany pomiędzy kw-1 a kw-2, więc napiszcie jaki czołg będzie się nadawał do zarobku, tylko z jakimś uzasadnieniem dlaczego ten a nie inny (tylko nie za zł)

Dam Like:)

Opublikowano

Powiem ci.. że jak będziesz grał każdym czołgiem.. (nooo może oprócz francuzów niskiego tieru..) to się wczujesz w czołgi i się nauczysz nim grać.

Jak już ogarniesz czołg to i będziesz dobrze zarabiał. Im lepiej grasz.. ( zabicia, wykrycia, uszkodzenia, okupacja itp. ) tym więcej kasy

Pozdrawiam! ^_^

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...