Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowe statki

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym uprzedzić was przez kupowanie tych nowych statków przez płatności wszystkich na raz. Komplet kosztuje 355zł, za tą samą cenę możemy kupić na MHH przelew za 299zł i mamy 990.000 uri czyli kupujemy Cidatel (300.000 uri) + Aegis (250.000 uri) + Spearhead ( 45.000 uri) to mamy 595.000(446.250 z rabatówką) uri za wszystkie desingi i zostaje nam 395.000(543.750 z rabatówką) uri oraz 56zł ;)

Za resztę możemy kupić sobie pakiet rabatowy który daje 25% taniej zakupy za uri (koszt 45zł)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ludzka wdzięczność jest zajebista :) Byłem pierwszy, ale wszyscy dostali Lajki oprócz mnie. Nie zależy mi wcale na reputacji ale trochę to dziwne.

Odkrycie... roku normalnie :D :D a jak będziesz na bocie to za free masz :D

A za resztę od bota mozesz kupic sobie zelki i PSP ;)

7733071_f9ca9c10_1337868712.gif
Opublikowano

Chodzi mi o uczciwych graczy -_- i nie kupisz PSP za 240zł -_- chyba, że 1001

Kupi :P ale to nie dział na takie kłótnie

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o uczciwych graczy -_- i nie kupisz PSP za 240zł -_- chyba, że 1001

Człowieku, uczciwych graczy ? To chyba forum pomyliłeś ^^ To jest MPC - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Tak samo zamiast kupić sobie urkę w MHH, można kupić licencję do bota i puszczać.

Ktoś następny napisze magiczny sposób że nie trzeba kupować licencji, bo można puścić BoxyBota z timings na 1mln boxów.

Wszystko znajdzie na siebie alternatywę, i to Wasz wybór co wybierzecie.

Tak samo jest z designami, można kupić urkę w MHH i można kupić designy z płatności.

Opublikowano

Tylko że uri kupujesz jednorazowo, kupisz sobie kilka laserków i koniec, a bota puszczasz kiedy tylko chcesz i zawsze masz urkę. Więc prosta kalkulacja co bardziej się opłaca (nie uwzgledniam ryzyka, że możesz dostać bana)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Ja latam od wczoraj na box bocie i dobrze jest w godz 4k urki trzepie i przygotowuje sie do kupna Kbota :)

A tak wgl nie oplaca sie tych nowych statkow kupowac, bo leonem na 1-3 (mam hita 11k z ziela i rakiety po 7uri) zalilem cytadeli FE oslone na 2 konfach i polowe hp :)

Jedynie aegis polecam na pvp swietny podobno i na coobiki wymiata na 1 konfie.

Cytadel to na piratow .

wyloty klanowe

Spearhead to zabawka nic nim nie zrobisz ew. na boje swietny bo ma duzy speed i niewidke.

7733071_f9ca9c10_1337868712.gif
Opublikowano

@up

Ale chyba, żeby moc spearhead'a jakaś pro była, ale

1)Boja będzie pokazywana na mini mapie

2)Boja Cię spowalnia

3)Niewidka nie działa jak masz boję, więc chyba jego moc w tym akurat nic nie zmieni:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...