Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ★Tiveria.Pl★ - ♠Sura BM♠ 105 lvl ~ Bili PvP Vol.1 Return♠

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre dwa filmiki ten pierwszy jest lepszy od tego drugiego. Muzyka była całkiem niezła, szkoda że nie było efektów pod muzykę, natomiast w drugim muzyka była lekko przydławiona.

Jeżeli chodzi o jakość to znacznie na pierwszym filmie wszystko lepiej widać w HD. Ładne prace, kontynuuj swoją działalność!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Nie było efektów pod muzyke, bo robiłem to w 30 min w nocy przed szkoła ;d w PvP Vol2. z lepszymi graczami (bo wlasciciel konta nakreci) zrobie coś lepszego ;d A i dzięki za miły komentarz ;d

xnzn.jpg
Opublikowano

Japier**** ale ludzize wyabsowali sie na tej tiverii grałem tam do 80 i zrezygnowałem

x

Opublikowano

Skoro server stoi już tyle czasu i teraz bryły tak tanio chodzą na alegro to raczej nie problem eq z full abs kupić.

Opublikowano

Oj nie wiem. Przykładowo: Aura Bilego +9 3x 15% 1.5k hp - 150b Ebo +9 3x 15% 10 lud - 300b ;d Duzo kasy trzeba w to włożyc ;p

xnzn.jpg
Opublikowano

Tak wiem ale eq 2x abs + hp da sie spokojnie zrobić lub kupić do 20b . Powinni dodać jakieś nowe rzeczy bo naprawde nudno już na serverze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...