Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH by Pekuei 2012

Pekuei

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potem ogarnę pc na kobiety, aktualnie stawiam forum ogólnie tematyczne więc nie mam zbytnio czasu, wybaczcie.

W razie problemów pisać na PW.

Opublikowano

Na Xenoxie nie działa - sprawdzałem. (Wkleiłem do folderu pack, odpalam przez launchera i nie działa) Może coś robie źle?

19481.png
Opublikowano

Wiesz nie chce mi sie teraz tego pobierac i pieprzyc, bo mam na wgrywanych tych botów że chej, ale mam pytanie, jaki to ma dokładnie zasieg? Większy niż ten w kamerze, taki sam czy mniejszy?

@Up może przez obejscie odpalcie

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Wiesz nie chce mi sie teraz tego pobierac i pieprzyc, bo mam na wgrywanych tych botów że chej, ale mam pytanie, jaki to ma dokładnie zasieg? Większy niż ten w kamerze, taki sam czy mniejszy?

@Up może przez obejscie odpalcie

Odpowiedziałem Ci na PW.

W zasięgu obejmuje all moby widoczne na mini mapce.

Opublikowano

Tak więc, odpowiedź dla każdego który sądzi iż nie działa WH na xenoxie!

Po 30 sekundach patrzenia się na te pliki, zrozumiałem iż Wh nie działa z jednego podstawowego powodu..

Wystarczy zmienić rozszerzenie plików pc z .exs na .eix i .epk

edit. Sory za duble post.

Opublikowano

WaitHack sam bije moby sam uderza skilami wiec jak ma tego dmg hacka wbudowanego czyli waithkack bedzie zadawal 3x wiecej DMG ?? nie rozumiem tego, czy to normalny waithack tylko jak uderza ze spacji to zadaje 3x dmg??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...