Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH by Pekuei 2012

Pekuei

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu na Ethanie ( Priv ) jak się loguje moja postać wygląda jak jezus ukrzyżowany po czym jak wchodze do gry nie moge sie ruszyc itp wszyscy mają rece wyprostowane i nic sie nie rusza.

HELP !!!

Opublikowano

Czemu na Ethanie ( Priv ) jak się loguje moja postać wygląda jak -----=jezus=------ ukrzyżowany po czym jak wchodze do gry nie moge sie ruszyc itp wszyscy mają rece wyprostowane i nic sie nie rusza.

HELP !!!

"Jezus" >Cenzura<* Dzieciaki z duzej litery sie pisze to

Dzieciakiii..

-=Powie mi ktos jak to >CENZURA< odpalic =---

Opublikowano

kuba-sromek999 masz jakiś problem ? "dzieciaku" jeżeli tak to zapraszam na ts3 bo chyba ci internet rodzice oddali i musisz się wyszaleć :)

ps. a Jezus to tylko chory twór pierdolonych katoli i nie będę się do tego odnosił z szacunkiem, pozdro.

Opublikowano

Jest możliwość zmniejszenia zasięgu ? Szczerze to zasięg jak dla mnie jest aż za duży.

Osobiscie gram na Gladorze i jak bije na spocie w WC ( Wymiar Cienia ) to hack działa

aż na spot obok i to mi nie posuje :(

Z góry dzięki :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No tak nie do końca, ma troszkę ulepszeń.

Jako jeden z niewielu działa na wszystkich klasach oraz każdym prywatnym serwerze metin2.

Jesteś pewny że na każdym??? To chyba nie grałeś na XenoxMT2 :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...