Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za M2Bob.

vesiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest sprawa ponieważ dostałem bana i po odwołaniu otrzymałem taka informacje:

Witaj 3796553,

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne. Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też złagodzenie kary.

Proszę zapoznać się z tematem: Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania.

Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Czyli od teraz już nie ma bota nie wykrywalnego?

Opublikowano

tak zablokowałem wg tego poradnika:

http://www.mpcforum....zdego-w-30-sek/

Myśle ze to jakaś wina tamtego hacka co używałeś o ile dobrze skorzystałeś z powyższego linku..

Jeszcze raz rób wszystko po kolei według poradnika i o ile dobrze to zrobisz wszystko powinno hulać bez obaw..

Pzdr.

Licze na +..Z góry dzieki..

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...