Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enduro ..xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all :P

Poszukuje stroju na rozm. 164 na cross-a dokładnie zalezy mi na butach 41/42 spodniach i zbroji jak by byla jeszcze jakas bluza to spoko cena jaka oferuje to 200zł max moze byc uzywany kto mi znajdzie ma limit like;]

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

200 zł ? Głowa Cię boli ?

Ja za swoją zbroję dałem 450. Tańszych syfów nie ma co kupować. Kiedyś miałem za 250 po 1 zjeździe rozerwała mi się na przodzie... .

fs_pc.png

Opublikowano

W czasach, w których ciężko kupić dobre buty do zwykłego użytkowania poniżej 200 zł, ty chcesz cały strój razem z butami na crossa za 200 zł?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

200 zł ? Głowa Cię boli ?

Ja za swoją zbroję dałem 450. Tańszych syfów nie ma co kupować. Kiedyś miałem za 250 po 1 zjeździe rozerwała mi się na przodzie... .

człowieku to ze ty masz za 250 i ci sie rozjebala to nei znaczy ze ja musze miec taki syf jak ty mialem juz 1 zbroje za 50 zł i po 7 latach mi pekla a jezdze w dosc ostrym terenie nie trzeba mi jakiegos full wypas stroju tylko zeby sie ubrac miec w co bo co jazde jestem za przeproszeniem upierolony jak swinia i sie all dra ze mam w jednych ciuchac jezdzic :>

W czasach, w których ciężko kupić dobre buty do zwykłego użytkowania poniżej 200 zł, ty chcesz cały strój razem z butami na crossa za 200 zł?

Czlowieku ejst 21 wiek opanuj sie na gieldzie cale stroje uzywane min. zbroja buty spodnie koszulka na rozm. 164 200zl max 300 oczywisice uzywane wiec prosze cie.. moze lepiej poszukaj a nie opierdalaj sie..

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Mówię ci jak przeważnie jest. Zależy na co trafisz. Jednak czym większa cena tym lepsza jakość

Rozumiem cie tyle ze mi nie chodzi o stroj z UFO czy tez allfly tylko nie wiem mi chodzi tylko o to zeby sie jakos ubrac:>

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...