Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie czy jest taka możliwość aby uczeń 3 kl gim przeszedł do np technikum po poprawkach w sierpniu , w sensie czy takie świadectwo można donieść normalnie czy są z tym problemy , jeśli chodzi o ilość uczniów to w moim regionie

szkoły średnie walczą o każdego ucznia więc z tym problemów nie ma :D

ah ta fizyka

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie powinno być problemu. Rok temu kolega, który miał zaliczenie w sierpniu, złożył normalnie podanie do technikum wojskowego, i do teraz się w nim trzyma.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dziwne, że po napisaniu egzaminach nauczyciel usadza ucznia...Ale tak czy inaczej istnieje taka możliwość. Jest przecież termin dodatkowy do składania podań.

Opublikowano

Jak dla mnie w 3 klasie nie powinni usadzać się uczniów bo to głópota . A pisanie poprawek w sierpniu przez 3 klase to bezsens. Dany nauczyciel zmarnuje tylko czas i nie będzie mógł sie mścić na uczniu w kolejnym roku xD

Na twoim miejscu próbował bym to jakoś poprawić jeszcze masz dużo czasu.

A co do pytania to powinni przyjąć podanie.

Opublikowano

Zależy jeszcze, bo mogą też być rożne technika, gdzie uczniowie mają średnie po 4.0 a w innych po 2.5-3.0

ale raczej do technikum nie powinno być problemu, co innego z liceum, ale tam chyba sie nie wybierasz :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...