Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][pytanie]Kilka pytań na temat ps3

Dr.HoUsE-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytana brzmią czy opłaca się kupić ps3 w 2012 a może xboxa ? kiedy wyjdą nowe generacje konsol ??Czy może zbierać flote na nową konsole??I jak wyjdzie np ps4 to gry na ps3 stanieją bo teraz są bardzo drogie...Mam bardzo dużą chrapke na ps bo ma darmowego multika i dlatego wolałbym ps3...Czy xbox ma coś więcej do zaoferowania od ps3??Czym się różni ps3 os ps3 slim ?? Jaki najlepszy jest model ps3 ??Jak rozmiar dysku jest wystarczający w ps3 ??Czy gry z ps2 bedą działać na ps3??

Opublikowano

Nie, gry z ps2 nie będą działać na ps3 i na odwrót.

PS3 jest lepsze od xboxa (wg. mnie). Lepiej teraz kupić i się cieszyć grą, a nie czekać zanim wyjdzie PS4.

Dobre gry, hd, bluray.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Warto kupić ps3,dobre exclusivy(czy jak to się pisze) typu Uncharted Resistance Killzone itp.

nie trzeba płacić za granie online :) i jeśli lubisz oglądać filmy to blu-ray

random.jpg

Opublikowano

warto kupić, czy będzie nowa generacja czy nie to i tak będą wydawane gry na ps3/x360 tak jak to było ps2. nie masz się czego obawiać.

fs_overall.png

Opublikowano

Nie ma sie czego obawiac lecz powoli bedzie ps3 usmiercona ;/ gdy wyjdzie nowa generacja . Lecz jest multum gier :D na ps3 i warto sam mam i jestem zadowolony

Opublikowano

bedzie ps3 usmiercona ;/ gdy wyjdzie nowa generacja

Nie do końca, trochę ucierpi ale i tak na początku większość będzie kupywała gry na ps3, więc jak wyjdzie ps4, to potrwa to kilka miechów aż kompletnie wejdzie w świat.

@down

gry z ps2 nie działają na ps3...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie, gry z ps2 nie będą działać na ps3 i na odwrót.

PS3 jest lepsze od xboxa (wg. mnie). Lepiej teraz kupić i się cieszyć grą, a nie czekać zanim wyjdzie PS4.

Dobre gry, hd, bluray.

nie wprowadzaj człowieka w błąd, gry z PS2 działają na konsolach 1 i 2 generacji gdyż mają emulator PS2

819531478353821175209.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moje pytana brzmią czy opłaca się kupić ps3 w 2012 a może xboxa ? kiedy wyjdą nowe generacje konsol ??Czy może zbierać flote na nową konsole??I jak wyjdzie np ps4 to gry na ps3 stanieją bo teraz są bardzo drogie...Mam bardzo dużą chrapke na ps bo ma darmowego multika i dlatego wolałbym ps3...Czy xbox ma coś więcej do zaoferowania od ps3??Czym się różni ps3 os ps3 slim ?? Jaki najlepszy jest model ps3 ??Jak rozmiar dysku jest wystarczający w ps3 ??Czy gry z ps2 bedą działać na ps3??

A więc tak ja bym brał PS3 ponieważ Ps Move jest bardziej precyzniejszy niż kinect Ps3 ma lepszą grafę multi jest za darmo a w xboxsie trzeba wykupić Xbox Live. Ps3 FAT a PS3 Slim różnią się wyglądem Fat jest grubszy i jest brzydszy od Ps3 Slim które jest chudszę Fat też ma mniejszą pojemność dysku a Slim ma większą ja Posiadam Ps3 Slim 250gB taki dysk jest odpowiedni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...