Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś mnie zgłosił do support?

Mr M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem. Jakiś ziomek mówi że mam bota. Oczywiście nie mam ale to nie o tym...

Napisał mi że wysłał filmik do supportu. I jakiś ziomek o nicku Zavant napisał mi że mogę sprawdzić swoje zgłoszenia na http://metin2-support.community24.eu/ czy to prawda? Szukałem tego nicku na rankingu w metku i nie ma ;/ ...

Jak sprawdzić czy napisał czy nie .

Opublikowano

Dam sobie rękę uciąć, że to kolejna strona typu "wejdź, podaj dane dostępowe, a my ci gwizdniemy konto i tyle je będziesz widział".

Pod żadnym pozorem tam nie wchodź i zignoruj tego lamera - skoro nie grasz na bocie, to nic Ci zrobić nie mogą.

lolimtoast.gif

Opublikowano

Już miałem taką sytuacje. Ziomek napisał sobie do supportu i dostałem bana ;/ Nie chce kolejny raz dostać bana przez jakiegoś lamusa ...

Opublikowano

Już miałem taką sytuacje. Ziomek napisał sobie do supportu i dostałem bana ;/ Nie chce kolejny raz dostać bana przez jakiegoś lamusa ...

Ale może napisał do prawdziwego, bo ten co podałeś to fake, i nie sądze że to coś da jak nawet do niego napiszę / napisał.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Strona jego "supportu" nie zgadza się z prawdziwym adresem tej części PL'a, a poza tym nie da się sprawdzić, kto na Ciebie doniósł... Widać od razu, że to jest przekręt jakiś, więc bana się nie musisz obawiać. Gość Cię chce wmanewrować, żeby przejąć Twoje konto - miałam kiedyś podobną sytuację, acz nie na PL'u tylko na którymś privie... Cyk screenshot jego arcymądrej wiadomości "sprawdź, czy nie masz bana, bla bla bla, wejdź tutaj, cuda na kiju i wszystko cacy". Dostał blok forever i tyle go widziałam :D

lolimtoast.gif

Opublikowano

No ok ;d ale boli mnie to że gm nie sprawdzi ktoś sobie byle co napisze i ma się bana ;/.

To trzeba się odwoływać! Walczyć o swoje! Ja bym ładnie przetrąciła kogoś, kto by mnie zbanował, mając za dowód fałszywe świadectwo jakiegoś trolla... GM nie jest Bogiem - a jeśli myśli, że jednak jest, to trzeba mu kulturalnie wskazać, że sam siebie oszukuje i tu albo tam popełnił błąd. :D

lolimtoast.gif

Opublikowano

Nie wchodzi się na takie rzeczy, a pod żadnym pozorem nie podaje passów, chyba że nie chce ci się grać i chcesz komuś eq za free oddać.

Opublikowano

Ta strona to kolejny złodziejski fake. Wpisujesz tam ID i hasło, a osoba trzecia je posiada i dużo wie o Twoim koncie (łatwiej złamać hasło, wysyłać coś na e-mail'a).

Opublikowano

Autorze tego tematu, pamiętaj sprawdzaj zawsze Link 50 razy i ktoś nie może Ci powiedzieć że masz bana, ostateczną decyzję podejmuje Mistrz Gry.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Nie wchodź.

Zawsze jak ktoś wyśle na ciebie tickete to ty nie bd o tym wiedział=) i nie bd miał tam dostepu=)

to są strony co passy kradną.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nope. Team Metin2.pl nigdzie nei udostepnia nigdzie kto kogo zglosil. Ma to zapewnic bezpieczenstwo zglaszajacym. Mozesz o to spytac zreszta na prawdziwym supporcie, odpisza ci to samo.

A to, ze Cie ktos zglosil.... jest bardzo prawdopodobne. nie czituj i graj uczciwie to bedzie git. a jak dostaniesz bana przez jakiegos 'lamusa' ktory gra uczciwie to nie rozpaczaj ;> takie zycie, ze cheaterow tepia...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Pamiętaj oficjalne strony MT2 i się nie nabieraj ;D

Nie masz się czego obawiać na chwilę obecną

Opublikowano

lol2 sorry za obrazę ale ile autor ma lat 5latek ... Przecież to jest logiczne że to oszust dla tego że żaden GM czy inny ci nie wyślę na metku prywatnej wiadomość że dostaniesz bana i sprawdz sobie na tej stronie czy na tej ....

Jeśli naprawdę miałeś hacka jakiegoś to jak dostaniesz bana to przyjdzie ci na emeila a nie prywatnej wiadomości na metku :>

Nie których osób mi szkoda .... Bo to oszukiwanie to już pamiętam jak było s3 i do tej pory ludzie się nabierają na to , tak samo jak było niby klonowanie fms wtedy pamiętam grałem na s3 i przyznaje się dałem się na brać ale już wiedziałem na czym to polega tak samo miałem wiele razy wysyłanych wiadomość na serwerze miałem z kimś pvp a tu naglę wiadomość że używam hacka czy czegoś i też pisało żebym sobie sprawdził na stronie itp do mu odpisałem zeby sobie zgłaszał i co do tej pory nie mam bana ... Tak ludzie się dają nabierać że szok ...

A co do autora to nie wiesz w takie bajki jak ktoś ci wyślę taką wiadomość po prostu olej to i tyle .... Bo tak jak ci pisałem żaden GM nie wyśle ci takiej wiadomość

Albo autor myśli że ktoś tam kliknie i będzie miał konta ... bo na to wygląda bo logiczny człowiek wie że GM mu takiej wiadomości nie napisze ... Na pewno Autor tego tematu myśli że ktoś się da na to nabrać.... Takie temat od razu powinien być kasowany ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...