Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pomysł na server

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj z moim kuzynem wpadliśmy na pomysł aby zrobić server z modem paintball Co wy na to 60 slotów 6 drużyn po 10 osób ????

Zrobiłem już spawn każda osoba może wejść tylko raz na rundę do jednej drużyny drzwi w które wejdziesz będą zamknięte oraz zaświeci się nad nim i lampka zajęte co wy na to ??? ;] Jutro zajmujemy się 1 mapką :]\

Serwer Dedykowany :]

Kiedy Ekipy będą pełne wtedy drużyna przystępuje do ekwipunku kiedy wdepnie w odpowiedniej zbroi w odpowiednią płytkę może wejść na arenę :]

P:S Szuakmy pomocy gg 42446142

post-67915-0-89223500-1336660670_thumb.png

post-67915-0-87591600-1336660707_thumb.png

Opublikowano

Szczerze, nie widzę tutaj ani trochę mechanizmu.

Drzwi i pochodnie z redstone, nie wiadomo czy to działa...

Jedziesz na Rs Nor Latch czy na Flipach?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Projekt widać przemyślany, ale pamiętaj że musicie mieć również dobrego Klienta którego każdy będzie musiał pobrać aby grać na twoim serwerze, ale widać że wszystko zostało stworzone starannie. Jeżeli Ci się uda, na pewno zagram! Like się należy.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Pomysł fajny, ciekawe jak będzie z wykonaniem. Raczej trudno będzie zrobić wam 6 drużyn, trzeba będzie napisać jakiś plugin który dzieliłby osoby na dane grupy i w grupach nie można się bić między sobą, aby nie było zawodników 'zdrajców'

Opublikowano

Pomysł ciekawy, gorzej będzie z tym, że będzie mogło wejść kilka ludzi naraz do jednych drzwi (zanim się drzwi zamkną). Myślę że lepiej by było zrobić to na zasadzie wagoników: będą stanowiska z torami zamiast drzwi, gdy ktoś wsiądzie do wagonika i naciśnie przycisk to wyjedzie na pole bitwy a tłok zamknie za nim drogę aby uniemożliwić innym graczom postawienie wagoników na torach i ponowne ruszenie.

Jedziesz na Rs Nor Latch czy na Flipach?

RS Nor jest typem Flip-flopa więc nie wiem o co Ci chodzi.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...