Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bateria w xperi x8 strasznie szybko pada

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) problem polega na tym ze ostatnio zaczolem /zaczelem sciagac gre na ta kome z android market to wczoraj podłączyłem baternie okolo 19:30 , odlaczylem o 21:30

Doladowalo sie do 93% , rano , gdy juz wstalem koma byla rozladowana ...

Jak mozna sprawdzic co pobiera mi ta baterie ?... , dodam ze przewazne bateria trzyma 2 dni a ostatnio okolo 5 godzin ( bez ruszania) ... Licze na wasza pomoc

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Masz tak, bo bateria jest zjechana. Ja tez mam tak powoli. Musisz po prostu kupić nową baterie do fona. A jeśli to nowy, to daj do servisu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Da rade. Wyłącz fona najpierw. Wchodzisz w np wifi i dajesz tam wyłącz/nie. I robisz podobnie z innymi, wszystko wyłączasz.

To powinno zmniejszyć pobór energii.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam ; ustawienia , android market , alarm , kalendarz , połączenia kopia zapasowa... ,notatki , radio FM , timescapeTM,officesuite,facebook,kreator konfiguracji...,playNowTM,wideo,youtube,mapy,roadsync..,gmail,talk,minutnik,stoper,miejsca,kalkulator,synchronizacja,nawigacja,Twoer Bloxx ,TrackId TM ,UEFA,GG,Geotags,pomoc tech,wisepilot,współrzędne,postcard,internet,doodle jump , gemMagic..., ASTRO,Candle free , defender II , fruit ninja , find the diffe...,tvn player ,e-mail,shakes and fidget , album , wykreślanka, skype, ld:dungeos , sketch n Draw ,Wisiles : kto zostanie powieszony , 2 real dice , zestaw narzęd .... Prosze o pomoc :x to lista moich programów .

@Skorpion wifi itp mam powylanczane

Opublikowano

Ja mam tak samo np naladuje na wieczor i rano musze znow ladowac....

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Też miałem tą X8 i sprzedałem,bo zaczęła się rypać.W tym modelu to bateria to normalka,tak już jest.Też miałem to samo,cały czas podświetał mi się wyświetlacz i zżerało mi baterię.Wgrałem nowy soft,ale nic to nie dało.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Może nie wyłączyłeś neta ? wifi było cały czas włączone ?

Lub nie sformatowałeś ją sobie na początku i teraz pada ;]

Baterii litynowo - p0olimerowych się nie formatuje. Tak samo nie wolno ich wyładowywać do końca , gdyż to skraca ich żywotność...

Kup nową baterię ;)

@down.

Tak czy siak gra po kilkunastu minutach nieaktywności wyłączyła by się... ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dobra juz jest git ;p wyszlo na to ze jakas gierka nie byla normalnie wylączona przez exit tylko przez strzalke ^^ dzieki za pomoc , do zamkniecia.

Za dobre chceci leca lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...