Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiritMt2.pl [Dedyk]

NightPilgrim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest najlepszy : ) ale nie jest też najgorszy .. jeżeli chodzi o mnie to zagram i mam nadzieje , że będzie fajnie : )

Opublikowano

Prezentacja całkiem fajna, estetyczna. Jednak z doświadczenia wiem, że wszystkie "reaktywacje" nigdy nie są w stanie dorówać pierwotnej wersji. Mimo to - powodzenia:)

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

AutoPatcher

Down :

http://speedy.sh/Q3hD5/AutoPatcher-SpiritMT2.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/file/604debf65a3af20b24e5c66447e0c4e5994b2876da5725dcf0e46c2e87eacf42/analysis/1336747397/

AutoPatcher zawiera Następujące Pliki :

patchskin
patch.cfg
SpiritMt2

Ker169.gif

Opublikowano

Serwer ProO pamietam ze Csyt2 to byl moj pierwszy priv wbije na 100%. POlecam

Kiedy Oficjalny start ???Jeszcze dzis czy nie???

@Offtop Czemu nie dzialaja mi spoiler'y???

Start jutro, nie działają spoilery, bo używasz google chrome

Opublikowano

Informacja:

- na officialu nie będzie lvl obok nicku

- silny przeciwko... w 1-5b zostanie usunięty.

Ej no bez jaj... Jak już robicie coś na podobiznę czegoś czego już nie ma, to przynajmniej sie postarajcie, żeby to przypominało to choć troche. Silny przeciwko klasy w 1-5 to było właśnie coś ciekawego, co było tylko na tym serwerze. A to, że dodacie tryliard nowych map, ulepszaczy i bonów tylko zdupi reaktywacje serwera jakim był csyt2 . Macie u mnie minusa. Wbije, ale z mniejszymi chęciami do gry.

10149294975822511012.png

Warum.pl

LubieZBonia

Dagger

Chunjo

Opublikowano

Ej no bez jaj... Jak już robicie coś na podobiznę czegoś czego już nie ma, to przynajmniej sie postarajcie, żeby to przypominało to choć troche. Silny przeciwko klasy w 1-5 to było właśnie coś ciekawego, co było tylko na tym serwerze. A to, że dodacie tryliard nowych map, ulepszaczy i bonów tylko zdupi reaktywacje serwera jakim był csyt2 . Macie u mnie minusa. Wbije, ale z mniejszymi chęciami do gry.

Gdzie widzisz nową mapę prócz lochów pająków v3? Ulepszacze? Nie ma nowych, Bony? też nie ma nowych.

@BETA SERWER ZAKOŃCZONA. OFICJALNY START JUTRO W GODZINACH NIEOKREŚLONYCH

Opublikowano

Madziu skoro tak sądzisz po prostu nie ściągaj ;D

Emm, myslisz że skąd widziałam że deco zrobił autopathera ? No raczej, go śćiągłam... Myśl :]

Opublikowano

Informacja od Administracji:

Serwer wystartuje, jak odzyskamy stronę i dokończymy wszystko na serwerze. Pod wieczór powinien być start. Za problemy ze stroną przepraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...