Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendary Silkroad

Ils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wytłumaczy jak wbić?

ściagnij silka z mediafire wypakuj tylko part 1 exe potem masz w folderze drugi part z datą pk 2 wypakowywujesz wklejasz do silka i grasz

Opublikowano

24 party mam pobierać , chyba sobie daruje , moim zdaniem porażka z ich strony 10 clientów wstawić a żaden nie działa jak powinien.

Opublikowano

party mozna pobierac all na raz wiec nie wiem jaki masz problem daj all zeby sie pobieraly i masz jak 1 clienta tyle ze musisz troche poklikac :P

pobieram ale nie wiem czy pogram i ile bo silk juz jest strasznie nudna gra jak dla mnie z tego wzgledu ze codziennie przewija sie zaduzo privow to juz nie te czasy gdzie bylo csro isro ksro i 2-3 privy

Edge-1.png
Odkrywca
Opublikowano

Tylko wy macie problem, wiec raczej to cos u was nie tak ;)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Next Update

11-5-2012

1-Add Vigors.

2-Add Wolves to NPC.

3-Add D10 Full Set For 1m Each part.

4-Remove Honor Point from Items and LG-Coin. for now.

5-Set Avatar Prices to 130 Silks.

6-Set Roc Summon Scroll for 150Silks.

7-Remove Silks Add-on .

8-Add 1M Sp to all Players.

9-Change All Level 101+ Chars to Lv 100(Bug Fixed)

10-Change All Mastery Lv 101+ to 0

11-Change all Skills to Lv 0

11-Add Grab Pet 28Days.

12-Fix Guild Emblem.

13-Add Jangan Cave's teleports at JG teleporter.

14-Set Fortress War Today Night.

15-Fixed all (No Image Icon).

16-Closed Alexandria For Ever!

17-Add Mobs Lv 97,98,99,100,101

And Set their Drops to have chance at dropping LG-coins,Gold,Sun Items(High Chance).

In Jangan. Later will give the Cordinates.

18-Fix Alchemy +4 Bug.

19-Fix Stones Bug.

20-Made +5~+9 abit easier (+2%)

// na przyszłość refresh raz na 24h

1330173832-U15232.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Nie dziala mi bot wiec nie gram. I pewnie nie bd grac jak mi mbot sie nie naprawi,

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

przeciez tu sie łatwo bije lvl nie trzeba bota:)i kiedy bedzie ten uptade bo moby sie pokazują i znikają i grab pet jest zbugowany

Odkrywca
Opublikowano

Update jest dzisiaj, nie bylo nic z moobami ktore sie pojawiaja i znikaja bardzo prosze o nie sanie bzdur :)

Mamy szanse na FW i bardzo prosze o dolaczenie. Robie taxi kazdemu i daje gold :) Zalatwiam tez free silki wiec prosze wbijajcie!

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Update jest dzisiaj, nie bylo nic z moobami ktore sie pojawiaja i znikaja bardzo prosze o nie sanie bzdur :)

Mamy szanse na FW i bardzo prosze o dolaczenie. Robie taxi kazdemu i daje gold :) Zalatwiam tez free silki wiec prosze wbijajcie!

kazdy kto był wtedy na serwie moze to potwierdzic nawet Koles na globalu pisał ze moby pojawiają sie i znikają i grab pet zbugowany a żadnego Gma niebyło na serwerze

Odkrywca
Opublikowano

Ok dołączyłem do Supportu Legendary. Wprowadzimy zmiany, aby każdy miał szanse na bycie lepszym i mocniejszym. Dzisiaj zrobiliśmy fatalny błąd i każdy praktycznie był w stanie kupic suny. Tak więc server w tamtym momencie zamienił się w początkową ruinę. Zmienimy to, jak i całą koncepcję gry.

1330173832-U15232.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Server ruszył spowrotem z dużo lepszym root-em i nowymi przygodami. Zapraszam <3

1330173832-U15232.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...