Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lost connection to server

kroko125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co 5min mam dziwny problem z gra, gdzie przerywa moje polaczenie z gra...clipboard02oen.jpg nie wie ktos moze co z tym zrobic? jeszcze rano bylo ok a pozniej zaczal sie ten problem...

kroko9115679.jpg

Opublikowano

to nie to, już wszystkiego próbowałem, reinstal gry i reactora, ściągnąłem nawet na nowo ze steama, dodawałem protokoly, na ping test tez było wszystko ok, fpsy mam 40+ ping 45, nie mam pojęcia co jest przyczyna ale najwidoczniej jest to przyczyna ijji i ich serwerów i może oni blokują rożne adresy ip i na mnie trafiło? ... trudno powiedzieć.

kroko9115679.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem to samo bo gre pobrałem przez IJJI ale usunełem gre i wszelkie pozostałości nawet bo IJJI :D i pobrałem ze Steama

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Proponuje założyć konto steam i tam pobrać. Na steam zawsze można sprawdzić spójność plików itp. Możesz jeszcze zrestartować neta :)

iuub.png

Opublikowano

znalazlem na necie cos takiego przetlumaczylem se to ale nie bardzo wiem co robic w tym procesie lasso

a oto co znalazlem

I pulled my hair out for ages with this until I found a solution that worked for me. I think my problem was Gameguard crashing, or at least unloading and shutting down. Download Process Lasso and add GameMon.des as a process that must always run: Options-> Processes to keep running Then the full path to the GameMon.des. In my case: D:\Steam\steamapps\common\ava\Binaries\GameGuard\G ameMond.des (the "browse" button in Process Lasso is looking for a .exe file, so you to type it in manually (or cut and paste the file path) Sterted Reactor and started playing and it worked. Played solidly for several hours without issue or disconnection. Hope this works for the rest of you.

Opublikowano

I moje włosy się na wieki z tym aż znalazłem rozwiązanie, które zadziałało na mnie. Myślę, że mój problem został GameGuard upaść, lub co najmniej, rozładunku i zamykany. Pobierz Process Lasso i dodaj GameMon.des jako proces, który musi uruchomić: Opcje-> Procesy biec wtedy pełną ścieżkę do GameMon.des. W moim przypadku: D: \ Steam \ SteamApps \ common \ ava \ Binaries \ GameGuard \ G ameMond.des (przycisk "Przeglądaj" w Procesie Lasso szuka pliku exe, więc można wpisać go ręcznie (lub cięcia. i wklej ścieżkę) Sterted Reactor i zaczął grać i to zadziałało. Grał solidnie przez kilka godzin bez wystawienia lub rozłączenia. nadzieję, że działa dla reszty z was.

Czytaj dokładniej

Czyli Gamemon.des masz dać jako proces a uruchamiasz go opcje - > procesy i pełną ścieżkę do gamemon.des czyli steam ...

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...