Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] w zrobieniu clienta

betarome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj ryje mpc forum aby znaleść dobry poradnik z aktualnymi linkami do pobrania,postawiłem serwer na hamachi na plikach

By Jachupl i chciałbym widzieć złote hwangi itp póki co gram na metku 2008 z moim spolszczeniem lecz nie widze broni ,zbroi,metinów nowych proszę o pomoc !!

Proszę o pomoc chętnie zrobie własnego clienta tylko wszsystki pliki z megauploadu są i poradniki niektórych są niekonwencjonalne

Opublikowano

Pobierz Clienta 2008 z tymi broniami/zbrojami wypakuj root zmień IP w servinfo.py na swoje

Albo do Clienta którego posiadasz wgraj sobie gotowca.. albo

http://www.mpcforum.pl/topic/291472-tutdlwszystkie-zbroje-8-dla-kazdej-postaci/

Opublikowano

właśnie tylko takiego clienta z broniami i zbrojami z 2008 nie mogę nigdzie znaleźć i nie wiem jak się wypakowuje rota ;/

Opublikowano

Pobierz FileArchiver

Wrzuć FileArchiver , m2 do Pack

Extract-->Extract Archive-->root-->Pack-->Zapisz

Stworzy Ci się folder root w nim znajdziesz servinfo.py otwierasz Notepadem++ lub notatnikiem zmieniasz IP na swoje

Pakujesz

extracted-->root.xml-->Pack Archive

Albo napisz w dziale .. "Szukam kogoś kto mi zapakuje rozpakuje pliki" albo "Szukam IP , Portów, Ponga"

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

Zakaz handlu na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...