Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem , mapa znika :/

MEDIEWALII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam poważny problem bo na serverach po 10-15 min grania znika mi mapa :/ chodzi o to że mapa mi znika jak tylko podejdę do jakiegoś miejsca :/

np: Widzę góre w oddali , ide do niej i jak jestem coraz bliżej góra zaczyna znikać :/ staje się niewidoczna :/ a jak tej mapy niewidzialnej jest dużo to coś wyskakuje że problem z java :/ Proszę o pomoc bo nie idzie grac :/

ps: w minecrafta gram od 1.3 beta i jeszcze z czyms takim sie nie spotkałem :/

Opublikowano

Najwyraźniej nie ładują Ci się chunki. Zmień widoczność na: Short, normal bądź tiny. Jeżeli nic nie pomogło zainstaluj moda OptiFine. A w każdym wypadku możesz przeinstalować znów MC.

Opublikowano

Nowa java nie pomogla , nadal mam to samo :/

Najwyraźniej nie ładują Ci się chunki. Zmień widoczność na: Short, normal bądź tiny. Jeżeli nic nie pomogło zainstaluj moda OptiFine. A w każdym wypadku możesz przeinstalować znów MC.

Chunki sie lądują , ale jak podchodzę bliżej to znikają , gdyby chybki sie nieładowały to bym spadał w nicość a tak normalnie sobie po tym chodze :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...