Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kminiszpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka spraw bo mnie zaczynacie wku*wiać z tymi pytaniami otóż:

To jest strona polskiego priva:

http://www.wrpsp.tk/?g=index ( JBC MOGE DAĆ NA PW - REGULAMIN )

Po lewej macie rejestracje, forum, kontakt i inne pierdoły.

MPC nie jest od tego żeby wam pomagać, to forum nie jest wgl. zwiazne z privem, nie ma żadnej współpracy, więc po kiego czorta żalicie sie tutaj że wam coś nie działa.

No cóż macie pecha, jak wam nie działa ? Nie umiecie sobie poradzić? Jest to tylko wasz problem, no niestety trzeba sobie radzić, nic w życiu nie jest ot tak!

Trzeba poświęcić trochę czasu, zagłębić się w tym i na własną rękę poszukać rozwiązania.

Jeśli już macie zamiar pisać na tamtym forum, to obowiązkowo kultura i przestrzeganie ortografi, a nie jak tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/623099-polski-warrockdownload-clijenta/

Jeśli macie zamiar w czasach kiedy nie bd juz open bety a pełna wersja, cheatować to puknijcie się w ten pusty łeb i wogółe nie zawracajcie sobie głowy tym servem.

Jeśli macie zamiar bluzgać na wszystkich bo lamicie jak ostatnie cioty bo gracie only sirosix, również nie zawracaj sobie tym serverem głowy.

Dziękuję Dobranoc.

P.S

Wszystkie problemy jak mają być rozwiązywane, download i rejestracja jest na tamtym forum, więc tylko tam może zostać udzielona wam pomoc.

Wszystkie najświeższe informacje są udzielane tam w odpowiednich działach, oraz na TS'ie forumowym.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano
MPC nie jest od tego żeby wam pomagać

MPC to forum, żeby pomagać innym, a nie myśleć tylko o sobie :-)

No cóż macie pecha, jak wam nie działa ? Nie umiecie sobie poradzić? Jest to tylko wasz problem, no niestety trzeba sobie radzić, nic w życiu nie jest ot tak!

Trzeba poświęcić trochę czasu, zagłębić się w tym i na własną rękę poszukać rozwiązania.

To nie jest ich własny tylko nasz wspólny problem bo myślę, że wszyscy chcą pomagać sobie nawzajem :)

Ja osobiście dobrze się czuje jeśli pomoge komuś innemu

I fell satisfaction ;-)

Jeśli macie zamiar w czasach kiedy nie bd juz open bety a pełna wersja, cheatować to puknijcie się w ten pusty łeb i wogółe nie zawracajcie sobie głowy tym servem.

Nikt nie ma zamiary hackować na tym serwerze :)

Jeśli macie zamiar bluzgać na wszystkich bo lamicie jak ostatnie cioty bo gracie only sirosix, również nie zawracaj sobie tym serverem głowy.

Napisałeś to ponieważ sam lamisz, grasz jak ostatnia ciota i "używasz only sirosix" [tak sądzę] :-)

Btw. Coś Ci się nie podoba na tym forum ? Denerwują Cie inni ludzie którzy oczekują pomocy ?

Spadaj ! :-)

Postaw się w ich sytuacji. Ty byś chciał, żeby ktoś Ci w czymś pomógł ..., a tu PluUm, zostałeś sam ze swoimi problemami

Co robisz ?

Nie czuł byś się odrzucony, nielubiany, [samotny] itp. ?

Przemyśl to :)

Pozdrawiam

Ps. Do wszystkich !!

Mam nadzieje, że sie ze mną zgodzicie ! :)

@down

Masz racje, ale ja mówię ogólnie :)

Że gdy ktoś ma jakiś problem niech pisze na forum :)

Ale co do tego co napisałeś zgodzę się w 95% ^^

Opublikowano

Autor tematu pisze bardzo dobrze.

Od tego typu problemów jest forum wrpsp.pl, tam najszybciej ktoś pomoże z usterką. Jeżeli będzie więcej takich problemów będę zmuszony dodać pkt. do regulaminu.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

tak samo jak ludzie narzekają że taki maly exp itp. itd. a nawet nie lookna na forum. I to nie tylko ludzie z mpc ale także ci którzy graja na privie. "5Tys." pytan czy mogę premke, "2tys." czemu mam ping999...

po co to jak przecież na forum wszystko jest. Ja też ostatnio usunąłem download z tematu na mpc ponieważ stwierdziłem że to nie ma sensu. Download jest na strone priva i to wystarczy.

Co do pomocy. hmm...ja też mialem problem z odpaleniem serwa i musialem sam się męczyc. Uważam że dzięki temu zbieram w jakimś stopniu doświadczenie, które później może się przydać. WIĘKSZOŚĆ osób które ma jakieś problemy i nie może sobie z nimi poradzic to prawdopodobnie neo kidy. Choć pewnie jest też taka grupka osób które na prawdę potrzebuja pomocy. Od tego jest właśnie ts i forum wrpsp(tam wam najlepiej pomogą)

I jak Wam się coś nie podoba to wcale nie musicie w to grać^^

Pozdrawiam!

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...