Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Your account has been migrated, use your email address to login. Pomocy

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@top

Jeśli coś ci napiszą to proszę podziel się np. linkiem do odmigrowania konta czy coś, bo też mam z tym problem.

Przyzwyczaiłem się, ale wolę logować się nickiem :D

1351969276-U240495.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli jest skin, to niekoniecznie nadal musi być premium.

Mój kumpel kupił sobie taki kod z allegro, wgrał skina i po miesiącu banik.

Na konto nadal się loguje (używa tego loginu). Skin jest, ale musi wchodzić przez MinecraftSP,

bo konto już nie ma premium.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Na serio nikt z wam nic nie wie ?

Napisałem ci jedyny sposób - oczywiście tak sapiesz przed monitorem, że lajka nie dałeś bo ci zaparował. Ale mniejsza z tym.

Jeżeli się nie możesz zalogować przy pomocy emaila (Account: twój email ; Password: Hasło). A mojang nie odpowiada (Poczekaj min. 3 dni)

Try za pomocą twittera do jednego z ich supportu - np jeba (też se poczekasz).

Innego rozwiązania nie ma.

@top

Jeśli coś ci napiszą to proszę podziel się np. linkiem do odmigrowania konta czy coś, bo też mam z tym problem.

Przyzwyczaiłem się, ale wolę logować się nickiem :D

Sprawdź sposób w poscie #31, lub w temacie "Problem z kontem/płatnością?". W Minecraft-Tut's.

Opublikowano

http://help.mojang.com/customer/portal/articles/507459-i-ve-migrated-and-can-t-log-into-minecraft

Wyglada ze inni ludzie maja problemy z zalogowaniem sie.

Zapoznaj sie z tym artykulem.

To chyba najsensowniejszy post w tym temacie.

Pozdrawiam,

RelaxBoy

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Jezeli konto było kupowane na allegro powiedz "papa" dla swojego konta. Może to was nauczy kupować w normalnych stronach.

Opublikowano

Jak tak czytam posty misia, to kojarzy mi sie on z nerwowym moherem, któremu ktoś zapieprzył beret. Chłopie, wyluzuj przede wszystkim. Podali ci ludzie wszystkie znane im sposoby, czekaj cierpliwie na odpowiedź Mojanga i pogódź się z tym, że konta nie odzyskasz. Na allegro nawet te droższe od minecraft.net były piratami. Skąd wziąć paypala? Było kupić z innych, sprawdzonych źródeł, które na forum rekomendowaliśmy - kontagier.pl. Wolałeś allegro - twoja strata.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Idioci nie stracił premium! Też tak mam, mojang przeniósł konto, bądż sam sie zalogowałeś na mojang.com i Ci zmienili, badz wpisujesz zly e-mail, na pewno uzywasz takiego jak wpisujesz? Od teraz MUSISZ sie lgogowac poprzez PORPAWNY e-mail.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Idioci nie stracił premium! Też tak mam, mojang przeniósł konto, bądż sam sie zalogowałeś na mojang.com i Ci zmienili, badz wpisujesz zly e-mail, na pewno uzywasz takiego jak wpisujesz? Od teraz MUSISZ sie lgogowac poprzez PORPAWNY e-mail.

No właśnie od kilku dni mu to piszę, ale on jest jakiś niekumaty chyba czy coś...

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Nie wpisuje złe Na mojang mam takie same jak na minecraft.net . . .

@up ty chyba jestes próbowałem to co mi mówiłeś od postów

a dokładnie kupiłem na www.key24h.pl ( Kiedyś po 69 były teraz przecena za 25zl. )

mca.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ti nie kojarz tylko tłumacz ...

Naprawdę jesteś tak ograniczony umysłowo? Po co odkopujesz temat z przed miesiąca...

game_of_thrones_signature_by_spyrde-d4d40zf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...