Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w sprawie mineserv.eu

RRockmaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mianowicie: Czy wam też przydarza się takie coś: Gracie, nagle serwer off. Wchodzicie do panelu, a tam serwer jakby był w trakcie restartu a w zakładce serwery pokazuje wam [Nazwaserwera] Offline (błędy)

Ja mam to już po raz drugi a jak jeszcze raz coś takiego się zdarzy to zmieniam hosting..

Opublikowano

Konfigurację? Pisałem do nich, właśnie pytanie oczekuje na odpowiedź. Raz mi już to naprawiali po czym rozpier*khm*iło się pół mapki.

Mam pakiet gold 20 slotów 1GB RAMu.

Opublikowano

1000mb ramu podzielić przez 20 slotów wychodzi 50mb/slot który potrzebuje standardowo 64mb ramu. Zły podział...

img1png_rwspnee.png

Daję plusiki za ocenę mojej sygny na PW ^^

Opublikowano

A ja mam serwer na ycraft.pl

Ramu ok 51mb/slot, ale za to bardzo wydajny!

Zero lagów, nawet jak serwer jest full!!!

I dodam, żę też tak kiedyś miałem. Napisałem do nich, odpowiedzieli po minucie, a po chwili serwer już się nie wyłączał. Skonfigurowali co i jak trzeba!

Serdecznie polecam! :)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Bywalec
Opublikowano

A może to wina pluginów ile ich masz? Jak dodasz za dużo, lub niepotrzebne tak obciąży maszynę, że mogą Ci nawet serwer zlikwidować.

Nie wiesz, czy ktoś przypadkiem nie użył zbyt dużo komend (np. zaznaczył teren 10000x 10000 i wpisał //set 1)?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie, takich komend nikt nie uzywal bo sam bylem na serwerze i nic nie wpisywalem bo gralem na survivalu. Drugi raz juz to sie zdarza, po pierwszym jak zrestartowali serwer mialem polowe chunków zresetowanych -,-

EDIT: Uff.. odpisali że "Są problemy z tą maszyną, technicy z firmy do której należy ta maszyna zajmą się tą sprawą"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...