Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] lewe gold

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam spotkałem sie juz z nie jedną osoba która odradza kupna golda na allegro mowia ze lewe zloto i ban wytłumaczy mi ktos jak mozna miec inne zloto niz ja itp ? ze po dokonaniu handlu ja dostaje bana itp ? tylko tak wprosto normlanie i jak takie zloto zrobic bylo by fajnie ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ten lewy gold jest zdobywany w niedozwolone sposoby. Nie wiem dokładnie jak, ale za pewnie przy pomocy jakichś wspomagaczy. Jeśli będą logi handlu to można wyłapać przekazywanie dużych sum itp., więc ban jest całkiem realny.

rydah for life

Opublikowano

Mogą po prostu powiązać twoje konto z kontem Handlarza i zbanować Ci je a nawet zablokować IP...

Jeśli znają konto kogoś kto nielegalnie zdobył golda badają wszystkie jego transakcję w celu wyłapania powiązań więc robisz to na własne ryzyko;)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...