Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bateria w laptopie HP

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Posiadam laptop firmy HP , jakieś pół roku temu padła mi bateria . Od tamtej porty nie chce się ładować . Laptopa trzyma sam zasilacz ;D . Mogę coś na to poradzić?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To po co jeszcze sie pytasz.... Jeśli ci sie bateria nie laduje to idź kupić drugą... Jaki to problem..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Miałem podobnie jak miałem laptopa . jak najedziesz na ikonkę od bateri to tam masz prawdopodobnie ( podłączony nie ładuje ) pozmieniaj opcje zasilania powinno pomóc

1396292564-U784394.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Dokładnie ... Tylko dałem guzik "przywróć domyślne ustawienia" to i tak nie pomogło ;(

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Po prostu za długo siedział pod prądem ;)

Mam HP 550.

Siedział cały dzień pod kablem naładowany na full i tak się bateria zepsuła. Bez kabla trzyma max 15minut :D

Kup nową na stronce hp.com | komputronik.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@UP

Jezu... Skoro ci sie nie ładuje to co chcesz zrobić ?? Jedyne co mi przychodzi na myśl to weź kable od akumulatora samochodowego podłącz go pod je pod ten akumulator a potem pod baterie może jak ją jebnie to zaskoczy jak tam baterie w starym fonie pobudzałem jak 2 lata leżał w pudełku :) I działało

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Też mam lapka od HP i powiem ci, że to problemy z baterią to częsty ich problem. U mnie na baterii nie wytrzyma nawet 30 minut, choć jak podłącze ładowarkę pokazuję 90% baterii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...