Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak ponownie zaczać gre?

NudlexD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ponad 3 mies temu grałem a metina2 na serwerze almanach.

Moglibyście podać jak zaczac gre od zera ponieważ nie pamietam hasla do konta a konto gmail mi usuneli

Podajcie mi jak z cenami czy ustabilizowało sie czy dalej są wysokie

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ceny są troszkę niższe niż kiedyś lecz to tez zalezy od serwera.

Ogólnie teraz od 0 nie opłaca sie grać chyba ze kupisz yangi na allegro.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak były wysokie, a teraz niskie to i tak niczym się nie różni...

Jedynie normalne ceny są na solarze...

Polecam zagrać Ci na Solar. Dużo graczy, nie tak jak na innych... Dziś np wszedłem na kirian zobaczyć jak ceny na ch2 a tak same shopki może 10 ruszających się ludzi, a tak to jest z kim wziąść PVP ;) Chociaż na solarze jest dużo botków...

Opublikowano

Powiem Ci jak zacząć:

Jeśli masz pl to kup sobie 1przepustkę a jak nie to zrób sobie ankiety, dużo sm nie postrzebujesz.

Jeśli już kupisz przepustkę to idź do v2 (1lvl) i zbieraj dzwony itp.. Za niektóre itemy handlarze dają 60k(handlarka równości itd)

Zbierz całe eq tych 'śmieci' i wróć do m1 :)

Jak na początek to będzie duży zysk :)

1337113491-U379973.png

Opublikowano

a jest sposob zeby odzyskac inne konto poniewaz znam email i haslo ale loginu nie ;9

Opublikowano

a jest sposob zeby odzyskac inne konto poniewaz znam email i haslo ale loginu nie ;9

A pamietasz id tego konta?

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

ja ci proponuj grac na metin2.sg jest to global taki jak dawny pl

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

@Softuser.pl

a jest roznica w expie i w dropie

szybciej wolniej czy tak samo i jakis poradnik chciałbym z tego globalu

Opublikowano

A pamietasz id tego konta?

@Edit

Nie zauważyłem.. Sry..Ceny troche wzrosły ale i tak idą równomiernie z allegro =,=

Tam drożeją,ceny spadają w grze =,=

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Od zera i to na s7 ? o.O zły wybór . A to dlatego że ceny są tam kosmiczne i mało ludzi gra , wszyscy się przenieśli na solara gdyż tam można naprawde grać od zera i to bez allegro.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Uzbieraj z 500k , porób eq'u podstawowe , zrób mentala 30 i Fb , małże sprzedaj i coś tam zarobisz. Ogólnie nie opłaca się zaczynać od nowa na PL'u jak coś to Solar . Jak mówili koledzy @UP zagraj na Sg :)

OndteAw.png

Opublikowano

Zagraj na solarze , nie baw się w us-y singapury bo największą radochę będziesz miał jak coś osiągniesz na PL :)

Opublikowano

a mam pytanko jak z hackami do tej gry ? Czy jest wrescie mozliwosc zablokowania hack shielda na amen i możliwosc uzywania hacków. Jeśli tak to jakie hacki działaja

Opublikowano

@Softuser.pl

a jest roznica w expie i w dropie

szybciej wolniej czy tak samo i jakis poradnik chciałbym z tego globalu

tak exp jest szybszy u handlarki masz potka za 10k ktory daje ci +30 speed w tabelkach z expiem zostały zmiejszone ilosc expa głownie od 75 do 99 np z 800pd na 300pd tu masz dyskusje http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusjametin2-singapore/ tam wszystko jest za ankiety kupisz za TP rady pustelnika i masz na startowe eq +9 wbijasz wojem 35 i chodzisz na metki w m2 ładnie mozna zarobic tylko musisz grac na 0 hackach bo łatwo bana mozna dostac;)

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

a co z polskim metinem (Chodzi mi o hacki)

yyy nic? Byly i beda. Nie ma reguly ze na jakims serverze mnie, wiecej jest ich. Solar akurat ma ich malo bo administacja nawet po respach lazi i banuje wiec pilnuja ich. Pierdol jakies te zasrane cenami pierwsze servery, graj na solarze lub us'ie

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...