Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS bez umowy

mitroh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym wprowadzić na mój serwer opcję płatności SMS (za vipy u supervipy). Mam pytanie jak mogę zalożyć coś takiego, bez podpisywania umowy, i najprościej jak się da?

Z góry dzięki za pomoc

dam ++++++

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

@UP

Szybszy :P

Od wszystkich tego typu rzeczy musisz odprowadzać podatek na koniec roku + być pełnoletnim.

Innej możliwości raczej nie ma.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Suchy113 nie "raczej" tylko na pewno. Kolejny gimbus, który chce łatwo zarobić kasę z vipów. Gdybyś szukał i myślał znalazł byś coś takiego jak buycraft. Co prawda nie jest to SMS, ale obsługuje paypala.

Hangover_ jednak trzeba podać tam numer konta bankowego, a to nic innego jak twoje dane. Tylko debil by zrobił na fałszywe dane bo i tak skarbówka cie dopadnie, a wedety będziesz miał przejebane. Co do pukawki to może on hostuje gdzieś indziej ?? Najpierw pomyśl, potem pisz....

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

a dotpay.pl ??? Tam możesz praktycznie bez umowy (tylko wirtualna). Ale możesz też zrobić tak, aby opłacali twój serwer wysyłając SMS'y doładowujące twój portfel np. w Pukawka.pl. <<< Tam jest przydatny widget na strony i można ciekawie to zrobić z kluczem API.

img1png_rwspnee.png

Daję plusiki za ocenę mojej sygny na PW ^^

Opublikowano

Mam na yCraft.pl

A jeśli nie sms, to jakaś inna opcja? Bo przelewem gracze "Nie mogą" płacić.

A z 18 lat, to na tatę bym wziął (zgodzi się), tylko co, gdzie i jak? I czy jest to dodatkowo płatne?

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Na mineserv jest coś takiego jak zasilacz - wybierasz kwotę a tam generuje ci się link pod który ludzie wchodzą i mają kompletną instrukcję co pod jaki numer wysłać a na twoje konto wpływają "crafty" za które możesz przedłużyć serwer.

Opublikowano

Hahahaha Bo padne

Co wy mu za bzdury gadacie !

Jeżeli masz na MineServ to tam masz zakładę "ZASILACZ" I tam gracze wysyłaj na ten i ten kod i ty sprawdzasz czy kasa doszła i dajesz im np

V.I.Pa . Nie trzeba mieć 18 lat !!

2b3ad876f43cdcdb547b1e363430030d.jpg

KLIKNIJ UP TO NIE BOLI A TAK DUŻO DAJE !

Bywalec
Opublikowano

Hahahaha Bo padne

Co wy mu za bzdury gadacie !

Jeżeli masz na MineServ to tam masz zakładę "ZASILACZ" I tam gracze wysyłaj na ten i ten kod i ty sprawdzasz czy kasa doszła i dajesz im np

V.I.Pa . Nie trzeba mieć 18 lat !!

Tylko, że wtedy pieniądze idą na serwer.

@Topic.

Chodzi Ci o to, aby pieniądze poszły na serwer, czy jako doładowanie na tel.?

5jJNSGS.png

Opublikowano

@up

że co? bo nie rozumiem dużo z tej wypowiedzi

chodzi o to, aby pieniądze najlepiej szły do ręki, ale mogą iść prosto na serwer

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...