Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG]+[SURVIVAL]+[DEDYK]+[1.2.5] DiamonMc

DjSmerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=MinecraftPolska

Typ: 4fun zabawa!!

Adres IP: 188.165.239.91:25011:25011

Status:

status.png?ip=188.165.239.91:25011&port=25011

informacje.png

Sloty: 18

Whitelista:

no.png

Potwory:

ok.png

Zwierzęta:

ok.png

Nether:

no.png

team.png

[Wlasciciel] Misiekk

[Wlasciciel] Goes

[Admin] Nataka154

[Admin] siwy26

[Admin] tost

pluginy.png

Dosc dobre

:D

inne.png

Serwer dla zabawy

:D Zapraszamy kazdego :D Na poczatek Gm i róbta co chceta :D tylko mam prosbe kto chce aby wspomogł serwer aby oplacic na nastepny miesiac i bawic sie kolejny miesiac!! :D Zapraszamy! xD

Opublikowano

hah,, jaki serwer nogar! mialem gm na start kazal mi wziac diamond block do reki wziolem ok skoczylem z budynku w polowie drogi jeb mi ciula zabral gma i dostalem bana "a nie mowilem " =,.=

Nudy ;c

Opublikowano

hah,, jaki serwer nogar! mialem gm na start kazal mi wziac diamond block do reki wziolem ok skoczylem z budynku w polowie drogi jeb mi ciula zabral gma i dostalem bana "a nie mowilem " =,.=

popierwsze nie miales GM na poczatek gry bo nie ma, po 2 jak serwer nieogar nie grak, pod nie kazalem ci nic do reki wziasc, po 3 nie bralem ci gm tylko jestes chory i wydawalo ci sie ze jestes GM heh, to nie metin kolego :)

Opublikowano

Zapraszamy !

Dnia 18 Maja odbędzie się Event ok. godziny 17-18 .

Ogłosze na serwerze warp jaki będzie obowiązywał .

Właściciel Goes.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

hmm.. Mimo mojej wielkiej cierpliwosci pierwszy raz w mojej karierze wystawiam negatywna opinie. Po wejsciu na server dwóch gosci z Administracji nie potrafilo mi dac dzialki. Oboje robili straszne bledy ortograficzne miedzy innymi w wyrazie "jusz". Filmik z poradnikiem : "Jak rozdawac cubboidy" nie zajmuje wiecej czasu jak 10 min. Wiec proponuje Administratorom doszkolić się w tej kwesti.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm.. Mimo mojej wielkiej cierpliwosci pierwszy raz w mojej karierze wystawiam negatywna opinie. Po wejsciu na server dwóch gosci z Administracji nie potrafilo mi dac dzialki. Oboje robili straszne bledy ortograficzne miedzy innymi w wyrazie "jusz". Filmik z poradnikiem : "Jak rozdawac cubboidy" nie zajmuje wiecej czasu jak 10 min. Wiec proponuje Administratorom doszkolić się w tej kwesti.

Hm... mnie nie było nie mam dowodu :) A jak byś zrobił ss to bym coś w tej sprawie zrobił nie mam dowodu wiec, nie moge nic uczynić. I nie pisz... "administratorom" bo piszesz w liczbie mnowiej i nie obrazaj "mnie" ze nie umie, to ze 2 osoby nie umieja na serwie dac dzialek nic sie nie dzieje :) Dzisiaj bedzie plugin co nie bedziesz musiał prosic admina o dzialke :)

Opublikowano

"mnie nie bylo nie mam dowodu" nie rozsmieszaj mnie to ja mam Ci udowadniac??? Niechcialam nikogo obrazic, ale poniekad jestes tez odpowiedzialny za niekompetentny team. Zapytaj sie goscia o nicku Siwy26 i Goes, dlaczego nie potrafili dac cubboida. Druga sprawa to jestem dziewczyna bo chyba tego nie zauwarzyles formulujac odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...