Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc

torcher11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim , potrzebuję waszej pomocy. Mam nadzieję że to dobry dział jak nie to sry. A więc zacznę , chciałem sobie z kumplem bograć w mc na swoim serwie. Ściągnąłem bukkit , wszystko było ok , postawiłem serwer trochę sobie pograliśmy. Potem wpadłem na pomysł by wgrać mapkę survival by urozmaicić grę. Wybrałem Castaway Island , ściągnąłem z forum mc. Stworzyłem nowy folder w folderze serwera , wpakowałem tam wszystko co było w zip i nazwałem go Island. W pliku serwerowym tak gdzie zmienia się ilość graczy , czy są potwory itp. i jako nazwę ustawiłem Island. Wszystko powinno być ok , gdy postawiłem już serwer , wchodzę do gry i spawnuje się w złym miejscu. Zrobiłem to samo na singlu i się zespawnowałem w tym samym co na multi , żadnej wyspy czy domku w którym powinienem się zrespić nie było. Potem wgrałm mój inny kolega by sprawdzić czy mu działa i zrobił dokładnie tak samo i on na singlu zrespił się na wyspie potem na multi wykorzystał kordy , ja poszedłem na te same kordy u mnie i nic nie było. Możecie mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...