Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avatar items i nowy pet pytanie.....

cudnny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać o opcje wbijania statów dlaczego niektórzy wbijają w cały (avatar) set lucky w sumie do czego ono ma służyć bo coś tego nie ogarniam a i przy okazji jaki najlepszy będzie pet(nowy) dla Wizz/Bard??

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać o opcje wbijania statów dlaczego niektórzy wbijają w cały set lucky w sumie do czego ono ma służyć bo coś tego nie ogarniam a i przy okazji jaki najlepszy będzie pet(nowy) dla Wizz/Bard??

Lucky w secie ? Jeśli chodzi ci o strój/avatar to dlatego że są wieksze szanse na powodzenie w alchemii o tyle ile wbijesz lucky (max 4%). Co do petów to nie wiem,nie gram na isro.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Zależy do czego ten Pet chcesz ! Powiem tak wybierz ten który ci się podoba one innych opcji nie daja ! Dziwne pytanie

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Zależy do czego ten Pet chcesz ! Powiem tak wybierz ten który ci się podoba one innych opcji nie daja ! Dziwne pytanie

no właśnie dziwne bo z tego co wyczytałem ze każdy jest inny i nie chodzi tu o wygląd tylko o skile jest kilka opcji tylko właśnie nie wiem jak się je dobiera czy ma być taki pet z atakami fizycznymi albo powiększona ilością hp czy jakoś tak z tad to pytanie co było by najlepsze dla Wizz/bard czy może po zakupie takiego peta samemu się go (szkoli) w zależności od potrzeb? Nie wiem a jeśli się samemu wybiera opcje to jakie będą najlepsze.Najprościej nie wiem o co chodzi z tymi petami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...