Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dobrego Hostongu Za Niską Cene !

eRenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jak W Temacie Szukam Najlepszego I Najtańszego Hostingu Minecraft Bez Lagów ITP

Aa I Jestem Za Granicą I Niewiem Jaki Hosting Oferuję Takie SMS Za Granicą Proszę O Szybką Odpowiedź

Polecacie Mi yCraft.pl ? Czy Są Lepsze ?

Aa I Serwer Tak Do 20 Slotów Nie Więcej

Około 3-4 GB RAMU !

Wiem że jest taki temat ale nie wiem jaki jest najlepszy

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

:) A Tak Wiele Może...

Opublikowano

Cześć:

ownserver.pl - 1,50 slot (francja) 1 slot = 64mb ram. Na moim serverze grało 90 osób i zero lagów ;)

craftserve.pl - Brak slotów jedynie oferty. 40 slotów 90zł 2GB ram. Polecam hosting, lecz jest trochę drogi, polecam OWNSERVER.PL ;)

Daj "Lubię To"

Opublikowano

Ja Ci najbardziej polecam MineServ.eu. Nawet jak masz full pluginów nie ma lagów w porównaniu do OwnServer. Teraz masz promocję w MineServ, 20 slotów, 1GB ram - 20 zł. A zadam jeszcze takie pytanie :P Po co Ci 3GB ramu do 20 slotów ? o.O:D I tak tego nie wykorzystasz nawet jakbyś wgrał 123456 pluginów :D

Opublikowano

A Ramy Nie Zabierają Lagów ? Bo To Będzie Mój 1 Serwer

i Się Nieznam :D

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

Opublikowano

Oczywiście imw\ więcej pamięci ram tym lepiej, ale jak masz 20 slotow to bez sensu wydawać kase. Z reszta nie znajdziesz nawet 20 slotów z 3GB ramu, bo to nie normalne :D

Opublikowano

Ale Jest Możliwość Wysłania Z Zagranicy ? Bo Jestem W Irlandii I Niemam NP: Karty Plus :D Mam z o2, A BArdzo Mi Zależy Na Serwerze Na MineServ.eu

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

Opublikowano

@UP Ma to jakieś znaczenie ale większe ma przepustowość sieci czyli do jakiego neta jest podłączony serwer..... No ale jeśli będzie siedziało FULL ludu a będzie mało RAMU to lagi będą.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A Polecacie Mi Serwer Na sored.pl ?

2GB Maszyna ?

To W Jakim Hostingu Można Kupować Za Granicą?

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

Opublikowano

Chyba w każdym można kupować za granicą :P A sored.pl szczerze polecam. Mialem tam serwer 4GB ramu i przy 100 slotach wszystko idealne bez lagów chodziło.

Są to profesjonalne serwery dedykowane tak więc gwarancja jakości :)

Tylko, ze troche drogo :D

Opublikowano

A Na Sored Przy Instalacji Też Musze Podawać Prawdziwe Dane ? Bo Nie Chcę Za Bardzo Bo Ja Młody I Wiecie Mogą Się Coś Czepnąć

Sory Nie Instalacji Tylko Rejestracji :D

Tam Jest Serwer Podobno 60 zł Za Serwer Ale To Są Jakieś Rozkłady ? NP: Sms 11ZŁ Daję Ci 5 zł Na Konto Bo Tego Bym Niechciał Bo Wydam Z 100 zł ;D

A Jaka To Opcja Sms Płatności Za Granicą? Tylko Dotpay ?

Halo ! Odpiszę Ktoś ?

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

Opublikowano

Weź sobie mineserv.eu. Jak masz trochę więcej pieniędzy do wykorzystania to weź craftserve, ponieważ oni od paru dni zaczęli ogarniać, nie ma już błędów i zatrudnili jakąś babke do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...