Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wam sie najbardziej podoba u przeciwnej płci

Co wam sie najbardziej podoba u płci przeciwnej?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. U kobiet

2. 2. U M??czyzn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah, rozumiem, że podobają Ci się chłopcy? ^^ Dobra twoja sprawa. U mnie raczej charakter, uroda, czyli oczy nogi stopy, wszystko co z tym związane :P

może jestem hetero, a może jestem bi, jedno wiem na pewno: chuj ci do tego, jebany homofobie

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jpdl, co to ma być?

Może jeszcze tut, jak włączyć kompa?

Ja? Przede wszystkim charakter.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

dobra skończcie z tekstami typu

" co jeszcze może jak włączyć komputer" "gdzie mieszkam" "co jem kurwa"

to śmieszne już nie jest.

Tak na serio, to możecie wmawiać sobie różne rzeczy że charakter, ale na samym początku z paszczurem nei zagadasz, pierwsze co to wygląd potem charakter, oczy, nogi itd. : >

Zaznaczyłem Wygląd, charakter, oczy ale zapomniałem o cyckach i nogach.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Wiadomo że czasami sie chce popatrzeć na brzoskwinkę czy cycuszki takiej 16 latki :P

Ale tak już na poważnie w związku to całokształt.

@down

Wole taką która będzie coś do mnie czuć a nie że jestem kimś.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Mowią że ludzi trzeba oceniać bo charakterze, ale jak spotykam ładną kobiete, to na początku rzuca mi się w oczy jej wygląd a nie charakter :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Mowią że ludzi trzeba oceniać bo charakterze, ale jak spotykam ładną kobiete, to na początku rzuca mi się w oczy jej wygląd a nie charakter :D

bo faceci to wzrokowcy, tak już mamy zaprogramowane w głowach że pierwsze co dostrzegasz u kobity to jej wygląd :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

kopyta kucyków też Cie jarają?

topic.

nie ogarniam dlaczego w jednej ankiecie jest "dom, samochód, kasa" o.O dafuq?

Rozwaliles mnie xD

@top

cale cialo kobiety, no i oczywiscie charakter :)

;)

Opublikowano

Według mnie, liczy się wnętrze

ale wybiorę całokształt, oczy, inteligencja, poczucie humoru :] (szkoda, że tych 2 ostatnich nie dodałeś do ankiety :>)

Opublikowano

Zależy jeżeli laska jest czysto plastikowa to tylko Cycki i dupa i wygląd a jak jest normalna to wygląd nie musi być miss polski . ale też nie może być miss niemiec ale i tak najważniejszy jest charakter i rozum co będziesz z laską która jest głupia jak but i jej szczytem inteligencji jest obranie banana albo strzela ci fochy co 10 minut . Więc nie patrzcie tylko na wygląd zewnętrzny .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Co mi się podoba? Jak dziewczyna chodzi na młyn i nie pierdoli że jest za głośno albo że się boi ZOMOWCÓW jak wbijają i pałują za darmo :) Przede wszystkim patrze na to czy lubi sport i czy mi nie będzie w chodzeniu na mecze utrudniać, reszta mnie nie obchodzi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...