Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagwostka(prozba o szybka odp)

Szybki_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak bede uzywal na jednym komputerze orginalnego lauchnera Szybki_pl (premium) a na piracie Cwelson (non premiu) czymoge stracic premium

sry za błędy i dzieki za odp

pozdrawiam Szybki_pl

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, to masz dwa komputery. Jedne komputer ma oryginalne oprogramowanie, a drugi nie ... I teraz pytasz, czy jeśli na oryginalnej maszynie będziesz grał w minecraft, z launcherem premium, a na pirackim komputerze, z launcherem no-premium, zostaniesz zbanowany ?

Z tego wynika, że masz konto premium

Więc po co ci launcher no-premium ?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, to masz dwa komputery. Jedne komputer ma oryginalne oprogramowanie, a drugi nie ... I teraz pytasz, czy jeśli na oryginalnej maszynie będziesz grał w minecraft, z launcherem premium, a na pirackim komputerze, z launcherem no-premium, zostaniesz zbanowany ?

Z tego wynika, że masz konto premium

Więc po co ci launcher no-premium ?

poniewaz mam 1 komputer ale muj brat tez chce grac w minecrafta ale nie chce mu sie narazie kupywac premium i czy jak on bedzie gral na non premium to czy ja nie starce premium

Opublikowano

@Up

Raczej dwa komputer To samo IP lecz inne adresy MAC :)

P.S Kto normalny ma w jednym domu dwóch dostawców internetu !?!?

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

poniewaz mam 1 komputer ale muj brat tez chce grac w minecrafta ale nie chce mu sie narazie kupywac premium i czy jak on bedzie gral na non premium to czy ja nie starce premium

A ja z pojedynczego postu zrozumiałem, że posiada jeden komputer, ale nie chce dać bratu konta premium. Jeżeli w ten deseń to ma iść to się tak nie da. Nie da rady zainstalować 2x MC na jednym komputerze :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...