Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome śnienie itp!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Postanowiłem "odświeżyć" temat o świadomym śnieniu, były one poruszane, jednak już dawno. Przez ten czas mogły pojawić się nowe techniki, może nagrania lub tym podobne rzeczy. Uważam iż temat jest nie do wyczerpania, ale mniej więcej odświeżmy informacje. Nie chodzi mi tylko o to chodzi też o tematy spokrewnione typu OOBE czy Nagrania transowe. :)

Mam do was pewne pytanie odnośnie nagrań Adama Bytofa, nie chodzi mi tylko o świadome śnienie, chodzi mi o najnowsze nagrania:

Ktoś z was dokonał zakupu? Czy to działa? Ja osobiście jestem posiadaczem: Intuicja, Działanie oraz Moc Przemian. Oczywiście wszystkie polecam! Świetnie działają na podświadomość, efekt jest zniewalający - trzeba jednak odpowiednio wykonywać określone polecenia lub być w odpowiedniej pozycji (rozluźnienie itd).

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

U mnie nie trzeba zadnej techniki wystarczy ze cos sie w moim zyciu

zdarzy jak by to nazwac 'wielkiego' jakies duze przezycie i juz o tym snie

lub jesli mysle o tym w ciagu dnia i przed snem to juz to mam w snie

nie 100% takie jak bym chcial ale na temat tego owszem a tych technik

nie probowalem ale wlasnie sie musze skusic chyba na to

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@UP: To o czym mówisz to jest inkubacja snów, czyli je Programujesz. Świadomy Sen polega na tym iż w trakcie snu orientujesz się że jest to sen, po prostu przejmujesz kontrolę - po prostu jesteś! Masz świadomość. Jest to o wiele lepsze niż inkubacja, ale trudniejsze do osiągnięcia. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

NIE PRÓBUJ TAKIEGO CZEGOŚ, RAZ CI SIĘ UDA I JUŻ NIGDY NIE ZAŚNIESZ !

żart :D

Ja raz tak miałem, wiedziałem że to sen i zrobiłem taką jedną fajną rzecz :D (do teraz bardzo dobrze to pamiętam), albo może to nie był sen O_O ;D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ale jak tak całą noc latasz nad Ziemią i robisz te wszystkie rzeczy których nie zrobiłbyś w rzeczywistości, to czy rano jesteś wyspany? :D

Biegasz całą noc we śnie, a tu rano zakwasy :D

Fajnie by też było, robisz tak żeby "śnić na jawie" i uczysz się do kartkówki we snie, potem wstajesz wypoczęty i nauczony :D

tak mnie natchnęło, bo jutro mam kartkówke z niemca :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Heh, wyspany to mało powiedziane... Czujesz się podekscytowany, i to bardzo! :)

Więcej pod PM.

Opublikowano

Miałem już tak nie raz, że spałem lecz miałem świadomość, że to sen :] Super uczucie mogłeś robić co chcesz :]

@topic

Nie wiem czy takie kontrolowanie snu istnieje ale no mnie już w życiu nie raz takie coś spotkało :]

Opublikowano

Jest ich wiele... Bardzo dużo...

Ja osobiście polecam technikę castanedy. (Z lekką modyfikacją - liczcie palce! (To też rzeczywistości)) oraz WILD, która działa według mnie najefektywniej. Polecam też zaopatrzeć się w pewne nagranie Adama Bytofa - Indukcja LD - POLECAM!! Działa w 100%! Praktycznie za każdym razem kiedy tego słucham przed snem mam LD, to jest świetlne. :)

DOWN: Jeśli raz, to pewnie twój taki sen trwał pewnie bardzo krótko, kilka, kilkanaście sekund. Jak by ktoś się zapytał - Mózg po prostu nie ogarnia tego że jesteśmy we śnie, to dla niego "nowość", i tu ciekawostka - racjonalne myślenie się włącza! Może nie w 100% ale działa. :)

Po kilku albo kilkunastu snach wasz mózg się przystosuje i będzie to dla niego normalna rzecz. ;)

Więcej pod PM.

Opublikowano

budzicie sie, od razu starając się zasnąć i już o.O

raz mi sie udało :3 ale mój "świat" sie nie wczytał, musiałem sam projektować i sobie wyobrażać, zajebiste !

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...