Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból w prawym dolnym boku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie czy my jak lekarze wyglądamy??? Tutaj 1/2 do gimnazjaliści reszta to jakieś maturany i trochę studentów, potem jakaś 1/6 to patologia która w przerwie między ćpaniem a okradaniem ściągaja cheaty do metina i innych tego typów gier.

Do lekarza idź a nie tutaj forum zaśmiecasz kolejnym głupim tematem.

wiem ze ten komentarz nie do mnie ale mówisz ze to pogaduchy i mozna gadać o wszystkim.

masz racje, ale nie o wszystkim sie opłaca, na tym forum nie ma specjalistów którzy mogliby pomóc autorowi tematu ani ja, ani ty ani pozostali więc po chuja zakładać tu temat? albo do lekarza, albo przestać panikowaći pozcekać albo umierać ale nie zawracać nam dupy takim czymś...

Rusz dupę do lekarza i skończ z zakładaniem takich tematów bo to jest żenujące.

Wyjaśnienie dla was gimby oto opis tego działu :

"Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!"

Więc przed tym jak coś napiszecie pomyślcie 2 razy , bo nie czytaliście nawet opisu działu a od razu wbijacie i spamicie w nim różnymi bez sensownymi postami typu "To jest fozium o hetach" .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Wyjaśnienie dla was gimby oto opis tego działu :

"Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!"

Więc przed tym jak coś napiszecie pomyślcie 2 razy , bo nie czytaliście nawet opisu działu a od razu wbijacie i spamicie w nim różnymi bez sensownymi postami typu "To jest fozium o hetach" .

Oczekujesz fachowej porady lekarskiej od stada gimnazjalistów?

Top:

To prawdopodobnie wyrostek. Dziwi Mnie tylko, czemu nie chcesz iść do lekarza.

Weteran
Opublikowano

Zobacz sobie na zdjęcia w google, gdzie dokładnie leży wyrostek i porównaj z miejscem, gdzie cię boli.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

przecież nie napisałem że nei mozesz tutaj pytać o takie rzeczy, tylko że to ci gówna da :-)

nikt z nas ci nie pomoże więc jak dlam nie to tylko nabijanie postów.

Opublikowano

Moim zdaniem w 50 % jest to wyrostek robaczkowy. Sama miałam i również bolało mnie w tym samym miejscu, oraz ból promieniował do żołądka. Polecam iść do lekarze rodzinnego, lekarz naciśnie palcami w tym miejscu i już będzie wiadomo. Jeżeli to na prawdę wyrostek, to czeka Cię operacją, max tydzień w szpitalu. Pozdrawiam.

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

Ja sie wypowiem.

Wszyscy up co mówią, że to forum o cheatach. Bardzo sie mylicie!!

@top

wiesz co Ci powiem? 2 możliwości:

-wyrostek robaczkowy, a raczej jego zapalenie,

-zapalenie trzustki.

A najlepiej idź do lekarza.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wmówiłeś sobie że masz ochotę założyć debilny temat na forum i dlatego Cie boli.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...