Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból w prawym dolnym boku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku miesięcy mam problem w postaci bólu w prawym dolnym boku . Wszystko ok ale kiedy zaczynam biegać czy w piłkę grać zaczyna boleć i uniemożliwia mi to dalszą aktywność . Potem musze oczekiwać kilka dni aż przejdzie , nie wiem dlaczego tak boli . Nigdy nie uderzyłem się w to miejsce , przynajmniej nie pamiętam . Proszę o pomoc .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Dlatego tutaj pytam się byś cie mi poradzili może ktoś coś wie , nie radźcie do lekarza bo to nie jest temat "Czy iść do lekarza czy nie"

Gram w :

Opublikowano

Całkiem na poważnie, to pewnie wyrostek robaczkowy i idź od razu do lekarza.

Możesz mieć zapalenie wyrostka co nieleczone kończy się poważnymi komplikacjami.

Wymiotujesz czasem, masz nudności, brak apetytu?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Całkiem na poważnie, to pewnie wyrostek robaczkowy i idź od razu do lekarza.

Możesz mieć zapalenie wyrostka co nieleczone kończy się poważnymi komplikacjami.

Wymiotujesz czasem, masz nudności, brak apetytu?

Nie wymiotuję , bule głowy też nie posiadam , wpiedzielam aż mi się uszy trzęsą :) .

Gram w :

Opublikowano

Jak cie boli i będziesz wymiotował w najbliższym czasie to na 100 wyrsotek bo miałem to samo, lekarz powiedzial ze jakbym teraz nie przyszedł do szpitala to nie dożylbym jutra, bo miałem to tak zaawansowane..

Lepiej idź do lekarza

Opublikowano

Witam od kilku miesięcy mam problem w postaci bólu w prawym dolnym boku . Wszystko ok ale kiedy zaczynam biegać czy w piłkę grać zaczyna boleć i uniemożliwia mi to dalszą aktywność . Potem musze oczekiwać kilka dni aż przejdzie , nie wiem dlaczego tak boli . Nigdy nie uderzyłem się w to miejsce , przynajmniej nie pamiętam . Proszę o pomoc .

Wyrostek robaczkowy,moja mama miała identycznie.

udaj się do lekarza.

random.jpg

Opublikowano

Da się go wyczuć ?

Gram w :

Opublikowano

Raczej chyba cięzko bo to nie ejst zbyt duże (chyba)

Idź do lekarza jak najszybciej bo to nie żarty jesli ten wyrostek masz w zaawansowanym stadium

Opublikowano

Idź szybko do lekarza, mnie też tak bolało, ale to zignorowałem i nabawiłem się zapalenia otrzewnej. Wyrostek mi się rozlał i "czyścili" mnie od wewnątrz, lekarz powiedział, że ma 30 letnią praktykę i będzie to dla niego trudna operacja. ALE ŻYJE

Ps. Operacja trwała prawie 3 godziny, gdy wyrostek jest cały trwa około 1h.

FreemS

Opublikowano

Sory ale chyba źle to sformułowałem , boli mnie ale kiedy np naginam się po tej stronie ale boli mnie dokładnie nie w boku ale trochę niżej i bardziej do tyłu (nie d*pa :) )

Gram w :

Opublikowano

Sory ale chyba źle to sformułowałem , boli mnie ale kiedy np naginam się po tej stronie ale boli mnie dokładnie nie w boku ale trochę niżej i bardziej do tyłu (nie d*pa :) )

Idealnie pasuje do wyrostka...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mnie bolał cały brzuch i tak jakby nerki. Nie boli Cię gardło? Wyrostkowi często towarzyszy ostry ból gardła. Mnie tak bolało, że przestawałem połykać ślinę i żadne proszki nie pomagały.

FreemS

Opublikowano

Mnie bolał cały brzuch i tak jakby nerki. Nie boli Cię gardło? Wyrostkowi często towarzyszy ostry ból gardła. Mnie tak bolało, że przestawałem połykać ślinę i żadne proszki nie pomagały.

to by oznaczało nadmierne wydzielanie sie żółci, lub poprostu wymiocin (kwas żołądkowy + strawione jedzenie) a to ma chuja związek z wyrostkiem

Opublikowano

@up tak forum o chetach... Ale jest chyba dział pogaduchy i tu można pogadać o wszystkim.

@topic. Nie ryzykuj, idź do lekarza.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

@up tak forum o chetach... Ale jest chyba dział pogaduchy i tu można pogadać o wszystkim.

@topic. Nie ryzykuj, idź do lekarza.

wiem ze ten komentarz nie do mnie ale mówisz ze to pogaduchy i mozna gadać o wszystkim.

masz racje, ale nie o wszystkim sie opłaca, na tym forum nie ma specjalistów którzy mogliby pomóc autorowi tematu ani ja, ani ty ani pozostali więc po chuja zakładać tu temat? albo do lekarza, albo przestać panikowaći pozcekać albo umierać ale nie zawracać nam dupy takim czymś...

Opublikowano

Dokładnie czy my jak lekarze wyglądamy??? Tutaj 1/2 do gimnazjaliści reszta to jakieś maturany i trochę studentów, potem jakaś 1/6 to patologia która w przerwie między ćpaniem a okradaniem ściągaja cheaty do metina i innych tego typów gier.

Do lekarza idź a nie tutaj forum zaśmiecasz kolejnym głupim tematem.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ale to jest forum chetach a nie poradnia medyczna ale serio radzę ci udać się do doktora

POGADUSZKI!

idź grac w te twoją tibie ...

Lekarz , nic innego :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...