Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalapagosMT2 [PL][Hamachi]

DooNaToll

Czy podoba ci się serwer??  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? serwer??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zjebany, admini wgl nie odpisują, 0 eventów, HA jak mu coś napiszesz na PW na hamachi ma cie w dupie i nie odpisuje słaby exp gówniany team, gówniany serwer

NIE POLECAM!!!

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up nie chcesz to nie graj ale przynajmniej nie oczerniaj tego serwa , serwer jest bardzo fajny a ze tobie sie nie spodobal to odrazu krytykujesz i zniechecasz ludzi do grania na nim ... idz dalej szukaj 4funa ktory pada po paru dniach . Serwer super POLECAM

Opublikowano

Serwer zjebany, admini wgl nie odpisują, 0 eventów, HA jak mu coś napiszesz na PW na hamachi ma cie w dupie i nie odpisuje słaby exp gówniany team, gówniany serwer

NIE POLECAM!!!

Po1 server jest nie zjebany tylko zajebisty admin ma sw zycie niemoze zjesc czegos... eventy sa czesto ale nie nonstop bo to y było bez sensu nie ma cie w dupie ale ma czas dla siebie pesimisto exp dobry... team pro server pro

mca.png
Opublikowano

Serwer Fajny Czasem lagi lecz admin nie odpisuje na hamachi. Mam pewniem problem gdy loguje się na konto i włączam postac wywala mnie. załozylem nową postać nadal tak jest. Proszę o pomoc! jestem na 47 sieci. Nie odpisuje mi: server i [GM]Patryk tyle mam osob w sieci +2 offline.

---Już wszystko OK Sory---

Płaczą dziś Polacy Śmieje Ukraina, że nasza piosenka wiochę? Przypomina Koko, chuj ci w oko wstyd przed całą

Jest Europą Wszyscy razem dupy Dajmy i tę piosenkę zaspiewajmy.

Opublikowano

cooltext7_rwwarwn.png

Został dodany lecz jest w trakcie budowy gdyż pozostało mi do dodania bronie.

Postaram się jak najszybciej je dodać.

Przepraszam że tak długo na system czekacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...