Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] po aktualizacji, sowieckie czołgi, pytanie

Upalony/Piona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste pytanie, iść w IS-4 czy w IS-7, który czołg jest lepszy(moze to i głupie pytanie ponieważ każdy czołg jest w czymś dobry ale czekam na wasze opinie), aktualnie posiadam KV-3 oraz mam juz połowe pkt na KW-1S i teraz niewiem czy dalej opłaca się iść KW-3 w stronę IS-4 czy dozbierać na KW-1S i iść w stronę IS-7. Troche pomieszałem ale mam nadzieję że ogarniecie i pomożecie :)

Opublikowano

idz w is-4 tylko to ci radze on jest x2 silniejszy ma wiencej pancerza wiencej HP 100% leprze dzialo moze nie jest mobilniejszy yle zato nie jest tez wolny :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

a ja przez przypadek sprzedałem KV-3 i żałuje,bo jak widze, to kv-4 to dobry tank

Bywalec
Opublikowano

KW-2 teoretycznie powinien szybciej zarabiać, ale KW-1 został obniżony MM o 1 więc najprawdopodobniej jadąc KW-1 będziesz trafiał na słabsze czołgi.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

idz w is-4 tylko to ci radze on jest x2 silniejszy ma wiencej pancerza wiencej HP 100% leprze dzialo moze nie jest mobilniejszy yle zato nie jest tez wolny :)

jak to czytam to mi śmiać się chce is-4 że ma więcej hp to nie znaczy, ze jest lepszy. Pancerz wcale nie ma lepszego bo ma inny kształt niż u is-7 i mniej odbija. Więc to co pisze duzo się różni od tego co jest podczas bitwy.

Ogarniety gracz spokojnie rozwali is-4 bez utraty nawet 500hp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No musze stwierdzić że IS-4 jest lepszy choć myślałem że IS-7 bd lepszy .IS-4 bez problemu przbije od przodu E-100 ale to tylko moja opinia

Opublikowano

Leprzy?A nie pisze się czasami lepszy?

Is-4 ma 122mm a is-7 130mm.Is-7 lepszy pancerz i jest mobilniejszy.Co z tego jak is-4 ma duzo hp ale przyjmuje kazdy pocisk?A is-7 rikoszetuje od e-100.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@up Rikoszetuje?A nie pisze się czasami rykoszetuje?

Nie mogłem się powstrzymać. :D

Co do tematu to raczej IS-7, ponieważ działo prawie identyko, a ma o wiele mocniejszy silnik i lepszy pancerz. Nie widzę w czym niby IS-4 jest lepszy, bo ile tam 350 hp to naprawdę nie robi dużej różnicy.

Opublikowano

Ludzie! IS-4 ma tylko 8 penetracji więcej (o ile pamietam), szybiej laduje, ale mniejsze obrazenia i gorsze kąty nachylenia.. Tam, gdzie ma kierowce jest kąt 90 stopni..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

@up Rikoszetuje?A nie pisze się czasami rykoszetuje?

Nie mogłem się powstrzymać. :D

Co do tematu to raczej IS-7, ponieważ działo prawie identyko, a ma o wiele mocniejszy silnik i lepszy pancerz. Nie widzę w czym niby IS-4 jest lepszy, bo ile tam 350 hp to naprawdę nie robi dużej różnicy.

Niektorzy pisza tak albo tak.Ja wole pisam rikoszetuje :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...