Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pare pytań

1.Jak grać PVP? Wiem że się wybiera tam arene później ready ale niewiem jak dojść dotej rozgrywki czy coś

2.Da się cofnąć umiejetności?Jeżeli tak to jak?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

2.Jeśli jesteś Hero to w watch tower:

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

1. Masz kilka opcji pvp, np. Legend PvP, Klikasz "Y" Wchodzisz w zakładkę LPvP (legend pvp) i wybierasz na jakiej misji chcesz ucestniczyć, bierzesz Ready i czekasz aż dołączysz do gry :P a te inne sposoby to np. Duele :) Klikasz F4 bierzesz Nearby i tam masz ludzi w pobliżu których możesz zaprosić na DUEL,

lub po prostu Klikasz F1 i tam masz Activate Duel Mode i pojawia ci się taka ikonka dwóch głów, jeżeli ktoś dojdzie do ciebie w takim trybie i kliknie "E" to zaprasza ciebie na pojedynek (duel)

2. Tak da się zresetować umiejętności ale trzeba płacić :( podam cennik :

Pierwszy reset 500$, w ten sam dzień albo jutro 650$ ( i tak się zwiększa) Trzeci reset 800 albo 850$ Czwarty 950$ i Piąty 1100$

Limit trzeba czekać 2, 3 dni i znowu można płacić 500$ (jak jest więcej niż 5 razy to nadal jest 1100$)

Dzisiaj o 21:05 mija mi 3 dni i mogę znowu płacić 500$ a nie 1100$ :D

Lokacje:

Watch Tower (Hero): jak idziesz do takiego miejsca gdzie są drzewa to tam gdzieś jest (nie wiem dokładnie bo nie grałem w hero)

Hall Of Doom (Villiant): Schodzisz na sam dół i szukasz w okół takiego miejsca gdzie jest wejście w ściane i tam jest taka Fontanna żółta i są 3 komputerki (tak samo w WT (watch tower) OJOOJOJOJ! Ale się rozpisałem :D Przepraszam i pozdrawiam :D

A TAK PRZY OKAZJI! PISZ ZAWSZE PRZED TYTUŁEM JAKI JEST RODZAJ TWOJEGO POSTU, JEŻELI JEST TO PYTANIE, Problem, Chcesz żeby ci ktoś doradził to pisz [Pytanie] a jeżeli zakładasz Tutorial to pisz [TuT] (tuty wstawiaj w zakładkę Poradniki) Piszę tą wiadomość dlatego że każdy temat gdzie nie jest napisane jaki to rodzaj, jest mało interesujący i każdy ignoruje go. Pozdrawiam jeszcze raz :Dp

ps. przepraszam za brak znaków interpunkcyjnych.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

MAM pytanko jestesm nowym graczem chodzi mi dokladnie o handel w grze czyli wszytsko na ten team tzw "trade" miedzy graczami czy jest taka mozliwosc??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...