Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdybyś mógł to do jakiej znanej drużyny byś dołączył/dołączyła? - dyskusja

Mysterious.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywicie Moscov Five, wypiłbym za nasza wygraną, a jak to z ruskimi to obudziłbym sie 2 dni pózniej :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

TSM bo dyrus i rainman :D

Rainman? Proszę cię... jak patrze jak on gra to rzygać mi się chce... padnie to wyzywa, trolluje, feeduje, kompletnie grać nie potrafi....

Co do tematu to duo z HotShotem, Shusheiem.. Team raczej TSM lub CLG ale mimo ich słabości lubie Fnatic bo tam jest jedyny polak.

Opublikowano

Rainman? Proszę cię... jak patrze jak on gra to rzygać mi się chce... padnie to wyzywa, trolluje, feeduje, kompletnie grać nie potrafi....

Co do tematu to duo z HotShotem, Shusheiem.. Team raczej TSM lub CLG ale mimo ich słabości lubie Fnatic bo tam jest jedyny polak.

Ty się pewnie męczysz w elo hell i mówisz ,że Rainman słabo gra. Osiągnij to co on i zdobądź trochę elo.

Wtedy pogadamy :)

PS. Polak też jest w SK - Dedrayon

xxcafs.png
Opublikowano

TSM <3

Dafuq? TRM jest bardzo dobry. Poza tym i tak odszedl z tsm gaming house, ale dalej streamuje z sally <3

;)

Opublikowano

No i z dobrych drrużyn to sami polacy są przecież w Meet Your Makers. A kev1n to nie wiedziałem że jest polakiem. Oglądając streamy to stwierdzam że największą polewe na premadzie mają m5 ;D A TRM zachowuje się jak dziecko i nigdy go nie lubiałem, co nie zmienia faktu, że jest dobrym graczem.

Btw. Nigdzie dołączyć bym nie chciał ale kibicuję TSM.

Opublikowano

EMO

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra morda zjeby CLG jest bogiem a nie jakies SK zjebane z ocelotem na czele pentakill jax op pizdo z ryjem ma czole lewacka kurwo. Byłbys pierwszym celem breivika islozjebie.

Fnatic? jebane pizdy i geje :D

SK? zjeby

TSM?- Tylko dyrus :), Reginald z ta morda to niszczy poprostu czapke z daszkiem

Curse? chujurse zjeby po calej mordzie

aAa ? chyba SraAa koreanczycy z zjebanymi pyskami i chujowymi butami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...