Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z myszką

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie jestem cholernie zdesperowany niemogę poradzić sobie z problemem jest on dla mnie cholernie ważny nie wiem o co chodzi a więc

mam problem z myszką kiedy gram w jakąkolwiek grę FPS czy to mmo czy zwykłą komputerową to kamera idzie mi na maksa w górę biorę na dół to kamera odrazu na samą górę opcja invert mouse w grze jest WYŁĄCZONA mimo to tak się dzieje niemogę w nic zagrać kamera cały czas na maksa w górę co zrobić jak to naprawić jak zrobic aby było normalnie pomocy!

Opublikowano

Może zmniejsz mouse sensivity w combacie klawiszem " [ "

Co do innych gier może to być po prostu wadliwa myszka

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie no kiedyś działało wszystko ładnie pięknie dzisiaj taki ch...

Niewiem co robić...

Jeju sorry za to up ale chyba masz racje mycha mi zaczyna szwankować bo nie ma takiej opcji żeby ustawić żeby było normalnie ?

Opublikowano

Jeśli to tylko w grach to ci występuję to nie wina myszki tylko ustawień w grze. Możesz wejść w panel sterowania do ustawień myszki i tam pozmieniać czułość myszki.

Opublikowano

Cholera tam tylko czułość i takie pierdółki nic o tych odwróceniach

Opublikowano

Cholera tam tylko czułość i takie pierdółki nic o tych odwróceniach

Nowa myszka i nadal to samo bez żadnego efektu.

Opublikowano

No jeśli podpiąłeś nową myszkę to jest 100% wina gry, a myszka na pulpicie działa poprawnie ?

Opublikowano

myszka działa normalnie problem w tym że w każdej grze FPS kamera automatycznie rwie się do góry jak ciągne ją na dół ona odrazu na górę

Opublikowano

Wątpię czy ci coś tu pomożemy, przeniosę temat do pogaduszek tam uzyskasz więcej odpowiedzi może uda ci się rozwiązać problem.

Opublikowano

Piecu już tam napisałem porady takie same zmień mychę pogrzeb w ustawieniach, nie wiem jest jakiś skrót klawiszowy od tej odwracanej osi ? czy cos takiego bo nie ma tego w panelu w opcjach myszy

Mam trop to się dzieje na grach z silnikiem graficznym Unreal tylko teraz co z tym porobić

znalazłem połączenie Global Ops czy Blacklight Retribution działają na Unreal i w tych grach mam ten problem cross fire działa norm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...