Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań związanych z PL'em

WirujacySmok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich użytkowników jak i moderatorów MPCforum

Mam do was klika pytań. Od paru dni myślę nad wznowieniem gry na PLu. I pytania brzmią:

Na jakim grać serwie? Na s20 mam woja 74 z eq lecz ceny i ilość graczy odstrasza. Myślę nad s26...

I gdybym zdecydował a wy byście mi w tym pomogli że na s26 to:

Grać wojem body lub mentalem czy surą WP?

I czy dostanę jakieś itemki na s26 za itemki w miarę dobre na s20 ?

LikeIt

aaa i jak szybko zarobić na s26?

Opublikowano

jezeli chcesz grac na pl to nie polecam ci isc za glosem ogolu.. nie graj na s26, no chyba ze tez bocisz, bo tam na kazdym kroku jest jakis cheater i czasem nawet ciezko spot w m2 zdobyc. najlepiej sie usadowic na jakims starym serwerku gdzie moze i ceny sa wieksze ale gdy powiedzmy wydropisz jakies cenne ku, to sprzedasz je za cene rynkowa, wiec zarobisz tak samo jak na nowszysch serwerach... a i na starszych serwerach sa ogarniete ekipy do ktorych mozna sie wkrecic i raczej znikoma ilosc noobkow

juz lepsze s25, starsze, bardziej ogarniete, mniej botow

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kwestię PL'a to nie polecam gry na s26... Tak jak wspomniał kolega UP, jest tam masakryczna ilość botów i ogromne lagi z powodu dużej ilości graczy, ale pomińmy to... Polecam grę na s10 - przyjemnie się gra, nie ma botów, sympatyczni ludzie... Myślę, że dało by radę wymienić eq, aczkolwiek musisz uważać na złodziei, a, że od tego się roi to lepiej zamienić się z kimś zaufanym :)

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Grałem mentalem do 80lv, grałem bodziakiem do 80lv, obecnie mam wp 86lv i nie wymieniłbym za inną postać, bije mocno metiny, stoję bez problemów, strach w lesie robi swoje.. Ogólnie polecam surkę :D A na itemki ktoś się znajdzie

Opublikowano

wp nie znudzi ci się tak szybko jak mental bo po jakimś czasie stwierdzisz że mental to slow motion jak ja to nazywam , nudne expienie i pvp ... Z wp masz fajną płynną grę :) Chociaż na początku jest cieżko to potem powoli jesteś kosa pod expa i pod pvp też :D Nie słuchaj Strepsa bo głupoty pisze :) No chyba że yangi na allegro chcesz sprzedawać . Solar to jedyny serwer gdzie są ustabilizowane ceny.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Graj gdzie masz woja to chyba nie jest żaden dylemat. To że ceny wzrosły nie znaczy że się nie da zarobić.... sprzedajesz coś wydropionego drogo i kupujesz coś innego równie drogo. A to pomaga nawet nowym graczom, załóżmy wydropią srebrną, sprzedadzą i już mogą mieć wszystko +6 (mówię tu o 1-20lv wtedy +6 nie jest złe)

Opublikowano

@up na s20 wcale nowi gracze się nie pojawiają... nawet kamyki ciężko schodzą jak są tanio wystawione każdy ma 80+ i skile P, a co dopiero KU...

Wybrałem s26 i surę WP...

Proszę o zamknięcie.

dzięki @Silver? twój post najbardziej mi pomógł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...