Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] QR - jak tu grać?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale nemexis jest nudny :D

A tu nie chodzi o wbijanie expa tylko zabawę.

Co do NA na jakimś filmiku widziałem jak mieli Satelite Scaner za 600nx !!!!!!!

Co u nas to bardzo żadki drop i większość ludzi nie wie co to jest.

Mi nigdy się jeszcze nie trafił ;/

Na wersji amerykańskiej jest niestety o wiele więcej wyprzedaży, tańszych przedmiotów oraz permów do kupienia za gp niż na Europie, wydaje mi się, że im nie zależy aż tak bardzo na pieniądzach jak w wersji Europejskiej.

Opublikowano

HQ to jest gorsza/lepsza wersja DT i tylko tyle.

Na Qr jest jakaś rozrywka musisz biegać, duża ilość map itp

Opublikowano

Masz tutaj cytat z wiki:

When activated, it resembles a one-color version of chams; all players would be seen as a turquoise figure if they are out of sight of the player.

Coś jak wallhack, ale gracze będą widoczni na turkusowo tylko wtedy kiedy ich widzimy, poza ścianą już nie.

Opublikowano

Masz tutaj cytat z wiki:

When activated, it resembles a one-color version of chams; all players would be seen as a turquoise figure if they are out of sight of the player.

Coś jak wallhack, ale gracze będą widoczni na turkusowo tylko wtedy kiedy ich widzimy, poza ścianą już nie.

Jeżeli masz Sat Scaner to widzisz ludzi nawet przez ściany. Biegałem kiedyś z tym czymś, jak miałem Vipa od GA ;p

Respiłem sobie i biegałem ;p Ogólnie można go używać co minutę i widzisz wroga na 5 sekund (NIe mam 100% pewności)

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

Tak. Coś jak detektor tylko że widzisz przez ściany na kilka sekund.

Do tego musisz mieć speca.

Jedyny raz widzałem to jak były jeszcze Kaliki i to jeszcze na CW po naszej stronie.

Tak to nikogo nie widziałem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Po pierwsze - Satelite scaner działa przez ściany;

Po drugie (i ważniejsze) - Pba jesteś moim guru w dziedzinie combat arms. Wszystkie moje czynności są wzorowane na twoich. Chciałbym abyś wiedział, że masz tak wspaniałego fana jak ja :D. Dziękuje ci za to, że jesteś. Od dawna subscrybuje twój kanał na YT, widziałem każdy twój film i czekam na więcej. Każdy twój konkurs jest dla mnie jak manna z nieba.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Po pierwsze - Satelite scaner działa przez ściany;

Po drugie (i ważniejsze) - Pba jesteś moim guru w dziedzinie combat arms. Wszystkie moje czynności są wzorowane na twoich. Chciałbym abyś wiedział, że masz tak wspaniałego fana jak ja :D. Dziękuje ci za to, że jesteś. Od dawna subscrybuje twój kanał na YT, widziałem każdy twój film i czekam na więcej. Każdy twój konkurs jest dla mnie jak manna z nieba.

h3h3h3h3hh3h3h3h3h3h3h3h3h jak sie podlizuje zeby perma dostac nooob.

Nie wiedzialem ze sa tacy ludzie zeby publicznie sie osmieszac...

Bywalec
Opublikowano

Skiba. Skończ.

Do zamknięcia NN :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...